A pinceszint elkészültével megkezdődtek a földfelszín feletti munkálatok.

A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkájának, a LIVING-nek második projektje elérte a 70 százalék fölötti értékesítettségi szintet. Az okosmegoldásokat és innovatív közösségi szolgáltatásokat kínáló Metropolitan Garden 2020-as átadását követően 105 otthonnal várja jövendő lakóit, akik a 10-90 százalékos fizetési ütemezést, valamint a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs előnyeit is élvezhetik. Az átadás 2020 második félévében várható.

A húsz éves fejlesztői háttérrel rendelkező WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája a Béke-tér közvetlen szomszédságát választotta a Metropolitan Garden helyszínéül.

A lokáció páratlansága abból fakad, hogy a zöldövezet közelsége ellenére sem kell lemondaniuk az ideköltözőknek a gyors belvárosba jutás lehetőségéről, ugyanis autóval kevesebb mint negyedóra alatt is megtehető a távolság, de a közelben elhaladó számos busz és villamos járatnak köszönhetően a tömegközlekedést választóknak is biztosított a kényelmes bejutás.

A Metropolitan Garden lakásainak alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli lakások közül lehet majd választani. Minden otthonhoz tartozik majd egy erkély, melyek átlagos mérete 12 m² körüli. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos otthonok kerülnek kialakításra. Az épület alatt pedig mélygarázs épül.

A lakók a Smart Home alapcsomaggal felszerelve vehetik át kiválasztott lakásukat, amely tartalmazza a központi egységet, egy okosdugaljat, valamint a távoli fűtésvezérlést. Az alapszolgáltatás igény szerint bővíthető többek között riasztóval, távoli redőny- és világításvezérléssel is. A LIVING által az országban elsőként bemutatott, közösségi szolgáltatások elérhetők lesznek a Metropolitan Gardenben is. A felnőttek a közösségi nappaliban tölthetik el szabadidejüket vagy végezhetik munkájukat, miközben a gyerekek elfoglaltságáról a számukra kialakított gyerekszoba gondoskodik. Ezen kívül a lakók a közösségi könyvtár, a közös fészer, valamint a BBQ helység és a fűszerkert előnyeit is élvezhetik. A postaszolgáltatás segítségével pedig a lakók csomagot adhatnak fel, vagy vehetnek át az épület előterében, megspórolva ezzel a postán töltött időt.




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elhunyt I. M. Pei

Elhunyt I. M. Pei

A világhírű építész 102 éves korában hunyt el. 

Más szemszög: épül a Budapest ONE első üteme

Más szemszög: épül a Budapest ONE első üteme

Új városközpont születését fotózza a magasból Rizsavi Tamás. 

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

A 2019-es lámpatrendek jegyében 3+1 praktikus tipp azoknak, akik a lakásuk világítását szeretnék hangulatosabbá tenni.

Hirdetés