Hirdetés

Canon termékbemutató építészeknek és mérnököknek

Az iparági nyomtatók és szoftverek mellett konferencia beszélgetés is várja az érdeklődőket.

A Canon budapesti bemutatótermében várja az építészeket és mérnököket zártkörű rendezvényükre, ahol a széles formátumú nyomtatók, szoftverek és médiatípusok vadonatúj választékát mutatja be kifejezetten az építészeti és mérnöki feladatokra szabva.

Az élénk piacon versenyképességet minőségi szolgáltatással lehet csak megőrizni. A terveket részletgazdag nyomtatással, igényes dokumentációkkal még értékesebbé lehet tenni. Az ügyfelek és az iparág is szem előtt tartja a takarékos és környezetbarát működést, ezek is jelentős szempontok az éles helyzetekben. A Canon a nyomtatási lehetőségek bemutatása mellett szakmai eszmecserére, üzleti találkozóra is várja a szakembereket.

A részvételt a Canon nyereményekkel honorálja, melyek között minőségi papírtekercsek és külföldi szakmai utazás is várja az érdeklődőket. A prezentáció mellett frissítőkkel és finom falatokkal is készülnek. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt lehet.

Időpontok (a megfelelő időpontot az esemény regisztrációs oldalán lehet kiválasztani):

  • 2019. február 27. 09.00 – 13.00
  • 2019. február 27. 13.00 – 16.00
  • 2019. február 28. 09.00 – 13.00
  • 2019. február 28. 13.00 – 16.00
A jelentkezési határidő: 2019. február 15. péntek.

A rendezvény helyszíne: Canon Hungaria Kft. Bemutatóterem 1031 Budapest Záhony utca 7. Graphisoft Park HX épület, földszint. A parkolás A mélygarázsban ingyenes. 
 
A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.
 Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Finn design Budapesten

Finn design Budapesten

A Wild at Heart – A Collection of Modern Finnish Design and Art kiállítás a finn kortárs formatervezés vad világába kalauzol bennünket.

Idén is felfedik titkaikat a Nyitott Stúdiók

Idén is felfedik titkaikat a Nyitott Stúdiók

A designerek műhelyeikben fogadják a látogatókat, és beszélnek a háttérben végzett munkáról, a termékeikről.

Idén is lesz alkotótábor Kővágóörsön

Idén is lesz alkotótábor Kővágóörsön

Az idei építészeti tábort június 21. és június 30. között rendezik meg, a tíz napos alkotófolyamat a tervezéstől az alkotások megépítéséig tart majd.

Hirdetés