Magyarország egyik vezető építészirodája jövő tavasszal költözik Bel-Budára. 

A MádiLáncos Stúdió, Magyarország egyik vezető tervezőirodája a megújult ZenGardenben írt alá bérleti szerződést. Az új bérlő 2021 tavaszán költözik be a ConvergenCE által üzemeltetett és vagyonkezelt bel-budai irodaházba.

A stúdió közel a saját tervei szerint alakítja ki a 400 négyzetméteres új székhelyét a közelmúltban látványosan megújult épület hetedik emeletén. A tervezés Activity Based Working elvek mentén haladt, elkülönítve a fókuszált munka, a hangos brainstorming, a feldolgozó munka, a formális és informális egyeztetések zónáit a tervezőműhelyen belül. Dedikált munkahelyek nem lesznek, a közel 30 munkatárs desk sharing rendszerben használja majd az irodát.

A műhelyhangulat a designban is megjelenik, a természetes anyag- és színhasználat szándékoltan visszafogott, semleges és nyugodt hátteret biztosítva a tervezői munkához.

Az MLS csapata elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, ezért az új iroda LEED ID+C Gold fokozatú minősítését tűzték ki célul, ami az anyagválasztástól a világításvezérlésen át számos design döntést meghatározott. 

Sárosdi-Mádi Krisztina alapító-tulajdonos a költözés bejelentésével kapcsolatban elmondta: „Fontos mérföldkő számunkra, hogy több mint két évtized után lakásirodából A-kategóriás irodaházba tesszük át székhelyünket. A ZenGarden egy jól menedzselt, nagyszerű elhelyezkedésű, felújított épület, ahol nemcsak inspiráló közegben dolgozhatunk, hanem az ügyfeleinket is reprezentatív környezetben fogadhatjuk. A kreatív csapatunk által megálmodott különleges belső teret nagyszerűen egészíti majd ki az innen élvezhető csodás panoráma. A bérbeadóval fennálló, több évtizedre visszanyúló ismeretségünk és munkakapcsolatunk pedig garancia a gördülékeny és hosszú távú együttműködésre.”

Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója hozzátette: „Cégeink a kezdetektől fogva sokszor, több épület kapcsán is együttműködtek, így külön öröm a számunkra, hogy a MádiLáncos Stúdiót immár bérlőink között üdvözölhetjük. Sikeres együttállás ez, hiszen mi ugyanolyan átfogó szemlélettel viszonyulunk a vagyongazdálkodáshoz, mint a MádiLáncos Stúdió az irodakialakítási szolgáltatásokhoz. Ahogy az ő átfogó, tervezés-előkészítéstől az átadásig tartó holisztikus megközelítésük túlmutat a hagyományos tervezői szerepkörön, mi hasonlóképp integráljuk a tulajdonosi, bérbeadói, ingatlankezelői és projektmenedzseri szakértelmet a legjobb eredmény érdekében. A cél mindkét esetben az ügyfelek maximális kiszolgálása és elégedettsége.”

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A MádiLáncos Stúdió a ZenGardenbe költözik

A MádiLáncos Stúdió a ZenGardenbe költözik

Magyarország egyik vezető építészirodája jövő tavasszal költözik Bel-Budára. 

Elmosódott határvonalak

Elmosódott határvonalak

Informális, hiteles és inspiráló terek iránti igény az irodatérben a kreativitás ösztönzésére.

Hirdetés