A különleges felületű és formájú ékszereiről ismert Eva Remenyi első home kollekciójában, a HERITAGE-ben otthonunk elfeledett ékei elevenednek meg. 

Az elmúlt időszak bezártságában mindenki megtapasztalhatta, milyen fontos az otthonunkban eltöltött minőségi idő és az is, mennyire meghatározó, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe, melyek erőt adhatnak a mindennapokban. Íme Eva Remenyi első home kollekciója, a HERITAGE – ezek az egyedi darabok egészen biztosan anyáról lányra és fiúra szállnak majd.

A kollekció múltidéző használati tárgyakból, az ünnepi asztal kiegészítőiből és olyan további darabokból áll, melyek akár több funkciót is betölthetnek életünkben. 

A selymesen aranyló, tökéletlen felületű, robosztus tárgyak otthonunk meghitt hangulatának őrzői, melyek egy lassabb, egyszerűbb élet felé hívogatnak és melyeket egyszer, mint családi örökséget tovább adhatunk unokáinknak. 

Egy különös jelentéssel bíró darab is helyet kapott a kollekcióban, a „Kapaszkodó”. Egy tárgy, amely arra emlékeztet bennünket, hogy a nehezebb napokon is megtaláljuk a kiutat, a saját kapaszkodónkat. Ha kell, merjünk segítséget kérni, merjük felvállalni a gyengeségeinket és ne akarjunk mást mutatni, mint ami van. 

A gyertya-, szalvéta- és képtartókat, valamint levélvágó kést is magában foglaló HERITAGE kollekció minden egyes darabja kézzel készült – egyszeri és megismételhetetlen.

 

Eva Remenyi | Web | Instagram | Facebook
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Művészetet a kirakatba!

Művészetet a kirakatba!

A hétvégén zajlik az első budapesti kirakART fesztivál. 

Új online sorozatok a FUGÁban

Új online sorozatok a FUGÁban

Május 26-tól naponta a FUGA youtube csatornáján

A New Yorkban alkotó Agnes Denes az idei Art Basel top 100 ajánlatában

A New Yorkban alkotó Agnes Denes az idei Art Basel top 100 ajánlatában

A képzőművész korai alkotásait – rajzait, (test) nyomatait és fényképeit – mutatják be. 

Hirdetés