Hirdetés

Új területtel ismerkedhetsz meg a MOME Open képzésén.

A MOME Open tanfolyamai között mostantól a design egy új területével is megismerkedhettek. Ha te is érdeklődsz a városi környezetek vagy a természet hangvilága, valamint az ökológia iránt, akkor vegyél részt egy intenzív képzésen, melyen elsajátíthatod az elmélet alapjait, és kipróbálhatod magad az „ökológiai hangdesign” kontextusába tartozó munka tervezésében, megvalósításában.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati alapozó ismereteket kíván átadni a szónikus ökológia interdiszciplináris területén, egymásba érő tudások találkozásánál (akusztikai ökológia, bioakusztika, Deep Listening, hangtáj ökológia, ökológiai hangművészet, terepfelvétel, városi hangdizájn.)

Az elméleti alkalmak során a résztvevők betekintést kapnak az akusztikai ökológia történetébe, alapelveibe, aktivitásaiba. Megismerik az ökológiai hangművészet és a hangtáj-kompozíció módszereit, kiemelkedő művelőit és alkotásait.

A képzés gyakorlati oldala az „ökológiai hangdizájn” kontextusába tartozó munka tervezése, megvalósítása. Ez lehet közös projektben való részvétel, vagy egyéni munka saját elgondolás alapján.

A tanfolyam két szakaszra oszlik. Májustól június közepéig négy tanórás elméleti előadások zajlanak, összesen hat alkalommal. Jelentkezési határidő: 2021. április 25., kezdés: 2021. május 12.

További infók és jelentkezés ezen a linken.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan foglaljuk vissza a természeti tájat a városi környezetben?

Hogyan foglaljuk vissza a természeti tájat a városi környezetben?

Michael Smythe előadása a MOME-n.

„Hátra kell lépni”

„Hátra kell lépni”

Beszélgetés Kozma Dániel tervezőgrafikussal.

A járműtervezés fellegvára nyílik a MOME-n

A járműtervezés fellegvára nyílik a MOME-n

A MERCEDES vezető designere nyitotta meg a MOME MOBILITY DESIGN LAB-et

Hirdetés