Hirdetés

Ötletpályázat a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére.

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére. A három legjobbnak ítélt pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer illetve 100 ezer forint pénzjutalomban részesül. A BKK célja ötleteket gyűjteni, amelyek aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

A terveknek illeszkedniük kell a BKK arculatához, valamint újszerűnek, egyedinek, kreatívnak, praktikusnak, megvalósíthatónak és sorozatgyártásra alkalmasnak kell lenniük. A BKK munkavállalói számára kényelmes, jól hordható öltözéknek esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lennie a viselője és a külső szemlélők számára is. A fiatalos, sportosan elegáns nyári formaruha, télikabát és mellény megtervezésével a BKK a munkavégzés körülményeihez alkalmazkodva kényelmes és kellemes viseletet kíván biztosítani, különös tekintettel arra, hogy könnyen mosható, minőségi, tartós anyagból készülő, egymással kombinálható darabokból álló ruházat legyen, mely a rendszeres használatra is alkalmas. 

A pályázatra teljes koncepciót várnak inspirációs képekkel, a pályázati tematika kiemelt bemutatásával és műszaki leírással.

A pályamunkák kötelező tartalmi elemeit részletesen a bkk.hu/formaruhapalyazat odalon tettük közzé.  A pályázaton részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. Pályázni csak olyan tervvel lehet, amely nem sérti más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát. A pályázatokat elektronikusan a formaruhapalyazat@bkk.hu e-mail-címre kell beküldeni „Ötletpályázat BKK-formaruha megtervezésére – pályázati dokumentáció” tárggyal, illetve részletes információkat is ezen az e-mail-címen lehet kérni. 

A zsűri a legjobbnak ítélt 3 pályamű tervezőjét pénzjutalomban részesíti az alábbiak szerint:
1.    helyezett: nettó 500 ezer forint,
2.    helyezett: nettó 250 ezer forint,
3.    helyezett: nettó 100 ezer forint.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. augusztus 31., 15 óra

A részletes pályázati szabályzatot a bkk.hu/formaruhapalyazat oldalon olvashatod.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Világszínpad

Világszínpad

Performatív design Dádpusztán, az Ozora fesztiválon.

Lenny Maughan futóköreiben megrajzolta Frida Kahlot

Lenny Maughan futóköreiben megrajzolta Frida Kahlot

És még 53 másik alakzatot, úgy fut, hogy útvonalai különböző formákat hoznak létre. 

Hirdetés