Hirdetés

A DG Cameras csapata 3D nyomtatott kamerákat készít.

Hirdetés

Különleges posztra figyeltünk fel a hétvégén: a Dora Goodman Cameras csapata tesztfotóst keres. Hogy a hírt értékelni tudjuk, a DG Cameras tartott egy rögtönzött gyorstalpalót a lehetőségről.

„A DG Cameras egy kis magyar csapat, akikkel egyedi, 3D nyomtatott analóg kamerákat és kamera-kiegészítőket tervezünk és gyártunk budapesti műhelyünkben” – írja a bejegyzést, és innen már egyből izgalmas a dolog.

A folyamatos újítások mellett a csapatnak hirtelen kevés lett az ideje a gépeikkel való fotózásra, vagyis szükségük van valakire, aki

imád filmre fotózni, ügyesen teszi azt, kísérletező típus, van is ideje és szívesen fotózna nekünk (jelenleg főként középformátumra és lyukkamerára).

„Amit mi biztosítunk az az, hogy adjuk a teljesen felszerelt egyedi gépeket, álljuk a film, előhívás, szkennelés költségét, cserébe pedig előre közösen megbeszélt ütemezés szerint kellene fotózni” – folytatódik a poszt.

Ha tehát érdekel a lehetőség, várják a portfóliódat a goodmancamera@gmail.com címre, te pedig az Instagramon tájékozódhatsz tovább a csapatról.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szabó Viktor a képzelettel mixeli az építészetet

Szabó Viktor a képzelettel mixeli az építészetet

A magyar fotós vizsgamunkájára külföldön is felfigyeltek.

Dubajt a jövőben inkább kinyomtatják

Dubajt a jövőben inkább kinyomtatják

Komoly tervei vannak az Emirátusnak a 3D technológiával kapcsolatban.

Hirdetés