Július 31-ig lehet nevezni a díjra. 

Hirdetés

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Július 31-ig még lehet nevezni! A hazai Horeca szektor legnívósabb design versenye, a Gastro&Hotel Design Award idén a megújult Pont itt szakmai magazin (korábban Turizmus & Vendég) égisze alatt zajlik.

Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetés, amely átfogóan közelít a designhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók. Ugyanazon vendéglátóhely / szálloda / anyag több kategóriában is indulhat.

Idén ismét nemzetközi zsűri értékeli a leadott munkákat. Több információ és nevezés a Gastro&Hotel Design Award oldalán található. 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Innovátor, kultivátor, rekreátor: a Nanavízió és a minusplus különdíjas terve a Nagyvásártelepre

Innovátor, kultivátor, rekreátor: a Nanavízió és a minusplus különdíjas terve a Nagyvásártelepre

A Nanavízió és minusplus közös koncepciója a Nagyvásártelepre.

Friss, trendi, ugyanakkor pontosan érzi a műemléki örökség felelősségét – az I. helyezett BIVAK studio terve a Nagyvásártelepre

Friss, trendi, ugyanakkor pontosan érzi a műemléki örökség felelősségét – az I. helyezett BIVAK studio terve a Nagyvásártelepre

Bemutatjuk a „Budapest Diákváros - Nagyvásártelep és környezete” nemzetközi, építészeti tervpályázaton I. helyezést elért BIVAK studio tervét.

Idén is lehet nevezni a Design Menedzsment Díjra

Idén is lehet nevezni a Design Menedzsment Díjra

A díj célja elismerni a design alkalmazásában és szakszerű menedzselésében élen járó szervezeteket.

Hirdetés