Hirdetés

Július 31-ig lehet nevezni a díjra. 

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Július 31-ig még lehet nevezni! A hazai Horeca szektor legnívósabb design versenye, a Gastro&Hotel Design Award idén a megújult Pont itt szakmai magazin (korábban Turizmus & Vendég) égisze alatt zajlik.

Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetés, amely átfogóan közelít a designhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók. Ugyanazon vendéglátóhely / szálloda / anyag több kategóriában is indulhat.

Idén ismét nemzetközi zsűri értékeli a leadott munkákat. Több információ és nevezés a Gastro&Hotel Design Award oldalán található. 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Levélház: a teakészítők műhelye

Levélház: a teakészítők műhelye

Harmadik helyen végzett a BIS Építész Iroda pályaműve egy nemzetközi pályázaton. 

Puskás Marcell fontos díjat kapott

Puskás Marcell fontos díjat kapott

Nem lett rocksztár, de a Red Dot Design Awardot besöpörte 27 évesen.

A vidék a jövő alternatívája

A vidék a jövő alternatívája

A „Jövő Otthonai” pályázaton a legkreatívabb termékfelhasználásért kiosztott különdíjat Rittgasszer Ákos és Bonhardt Dávid vehették át.

Hirdetés