Augusztusban két helyszínen is találkozhattok a WAMP-os tervezőkkel.

Augusztusban két helyszínen is találkozhattok a WAMP-os tervezőkkel: a hónap első vasárnapján az Erzsébet téren, a hűsítő medence partján, azután pedig kiköltöznek Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényére, az Óbudai-szigetre, ahol a SZIGET Fesztivál egész ideje alatt várják a Hello Wood őrülten színes faházaiban a stílusos fesztiválozókat.

Judit Vigvári Design

A Pamut Apparel elkötelezett magas minőségű, kényelmes és egyedülálló ruhák előállításban. A termékek előállításának teljes folyamata kézzel zajlik, a ruhákat víz alapú festékkel festik, ami puha érzetet biztosít. A termékek hőkezelése megelőzi a későbbi fakulást és az anyagzsugorodást. A legmelegebb napokon igazán kényelmesen érezhetjük magunkat a természetes, puha pamut anyagok nyújtotta szabadságba burkolózva.

A Judit Vigvári Design missziója a magyar népi motívumkincs újragondolása, modern hagyományőrző kollekciók alkotása a felnövekvő generációk számára. A natúr anyagokból készült ruhácskákban egészen biztosan boldogan vágnak bele a nyári kalandokba a kisebbek is.

SoadyArt

A SoadyArt küldetése egyszerű: hétköznapi, mégis egyedi kézműves ékszerek és egyéb saját grafikákkal ellátott kiegészítők készítése azok számára, akik szeretik a hazai alapanyagokból elkészített, különleges termékeket. Az egyesével, kézzel rajzolt kedves apróságok akár gyerekeknek is tökéletes ajándék, de a kreatív csomagolásnak köszönhetően felnőtteknek is vicces meglepetés lehet belőlük. A fülbevalók mellett még grafikás sörnyitó kulcstartót, kitűzőket, matricákat, tetoválásokat is vásárolhattok az alkotótól.

Augusztusban a Hónap tervezője: K e.s.h A

Kesserű Andrea újrahasznosított szemüveglencséből vagy plexiből készült karkötői, nyakláncai és többfunkciós táskái nagy kedvencei a WAMP közönségének. A kiegészítőket sok esetben Andrea fiának, Daninak a kedves állatfigurákkal és motívumokkal tarkított rajzai díszítik, amelyek egészen egyedi megjelenést adnak minden egyes darabnak.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Üveghidat a Citadellára!

Üveghidat a Citadellára!

Hatvany Csaba belsőépítész nyílt levele a Várkapitányságnak.

Az Andrássy út is a gyalogosoké lesz

Az Andrássy út is a gyalogosoké lesz

Meg a kerékpárosoké, az április 24-i hétvégén.

Ingyenes közlekedhetsz Budapesten a Föld napján

Ingyenes közlekedhetsz Budapesten a Föld napján

Április 22-én tedd le az autódat, de vidd magaddal a forgalmit!

Hirdetés