A tökéletes belső enteriőr kialakításához elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás, mely nem csak funkcióját tölti be, de túl is mutat azon, vagyis designelemként is alkalmazható! A Be Light! legutóbbi válogatásának főszereplői az ötletesség és stílus kiváló elegyét képviselő lámpatestek.

 


SMART & SIMPLE


A Luceplan Doi egy dekoratív beltéri lámpacsalád, amellyel egészen egyszerűen hozhatunk létre különböző konfigurációkat. A mágneses rögzítéssel és az ellensúlyok játékával más-más vizuális hatás érhető el és ezzel a stílusos kivitelezéssel könnyedén beállítható a sugárzás iránya is.

 

 

SZÍNKAVALKÁD A FLOS-TÓL


1973-ban Paolo Rizzatto olasz építész, a Chromatica 265-tel megalapozta a tárgyakról és a megvilágításról alkotott szélesebb körű képet. A koncepció a festészetben használt színek előtt tiszteleg: hiszen a kék, sárga és piros elsődleges árnyalatai mind kulcsfontosságú elemei a designnak.

 

 

MINDIG MOZGÁSBAN


A Lasvit A:LIVE lámpakoncepciója olyan, mint egy élő organizmus, melyet a mozgás ihletett: minden egyes alkotóelem a mellette lévőtől függ. Ez a kinetikus üvegszobor-lámpatest koncepció lélegzetelállító látványt nyújt bármilyen térbe is kerül, az üvegelemek testre szabásával pedig különböző esztétikai stílusok érhetők el.

 

 

Be Light! | Web | Facebook | Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Designlámpa guide, best of április.

Magyar tervezőt mutat be egy rangos olasz designlap

Magyar tervezőt mutat be egy rangos olasz designlap

A világítás költészete címmel ír alapos cikket Horváth Zsuzsanna Illan lámpájáról az Interni magazin.

Lámpatestek különleges anyagokból

Lámpatestek különleges anyagokból

Napjainkban egyre erősebb igény mutatkozik a nemcsak tartós, de valóban minőségi anyagokból készülő termékekre.

Hirdetés