A tökéletes belső enteriőr kialakításához elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás, mely nem csak funkcióját tölti be, de túl is mutat azon, vagyis designelemként is alkalmazható! A Be Light! legutóbbi válogatásának főszereplői az ötletesség és stílus kiváló elegyét képviselő lámpatestek.

 


SMART & SIMPLE


A Luceplan Doi egy dekoratív beltéri lámpacsalád, amellyel egészen egyszerűen hozhatunk létre különböző konfigurációkat. A mágneses rögzítéssel és az ellensúlyok játékával más-más vizuális hatás érhető el és ezzel a stílusos kivitelezéssel könnyedén beállítható a sugárzás iránya is.

 

 

SZÍNKAVALKÁD A FLOS-TÓL


1973-ban Paolo Rizzatto olasz építész, a Chromatica 265-tel megalapozta a tárgyakról és a megvilágításról alkotott szélesebb körű képet. A koncepció a festészetben használt színek előtt tiszteleg: hiszen a kék, sárga és piros elsődleges árnyalatai mind kulcsfontosságú elemei a designnak.

 

 

MINDIG MOZGÁSBAN


A Lasvit A:LIVE lámpakoncepciója olyan, mint egy élő organizmus, melyet a mozgás ihletett: minden egyes alkotóelem a mellette lévőtől függ. Ez a kinetikus üvegszobor-lámpatest koncepció lélegzetelállító látványt nyújt bármilyen térbe is kerül, az üvegelemek testre szabásával pedig különböző esztétikai stílusok érhetők el.

 

 

Be Light! | Web | Facebook | Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elmosódott határvonalak

Elmosódott határvonalak

Informális, hiteles és inspiráló terek iránti igény az irodatérben a kreativitás ösztönzésére.

Az intelligens tápszerkiegészítő

Az intelligens tápszerkiegészítő

A Hoito egy kompakt, pár mozdulattal használható gép, amely egy összetett, sokáig tartó folyamatot sűrít magába.

Díjnyertes szemüveg, ami egy belső érzéssel harcol

Díjnyertes szemüveg, ami egy belső érzéssel harcol

A Tipton NVSBLE szemüvege különdíjat kapott a Formatervezési Tanácstól. Most a tervező mondja el a keret titkait.

Hirdetés