A szokásos április helyett szeptember 5. és 10. között rendezik meg a világ legnagyobb bútorvásárát Milánóban.

Szeptember 5. és 10. között rendezik meg a jövő évi Salone del Mobile kiállítást, közölték az új időpontot a szerevezők. Az új dátumot a kiállítók és a látogatók biztonsága érdekében határozták meg a szokásostól későbbi időpontban. 

„A jövő évi Salone megrendezése abszolút prioritás mindazok számára, akiknek az élete a design körül forog" – mondta el Claudio Luti, a Salone del Mobile elnöke az idén 60. évfordulóját ünneplő vásárról, melyet 1989 óta először tartanak ősszel. 

A Salone del Mobile, a világ legnagyobb és legjelentősebb bútor show-ja, valamint a milánói design hét legfontosabb eseménye, aminek dátumát azért tették későbbi időpontra, nehogy az idei vásárhoz hasonlóan, ismét el kelljen halasztani a koronavírus-járvány miatt. A 2020-as Salone-t először áprilisról júniusra tették át a szervezők, mielőtt kénytelenek voltak, történelmük során először, teljesen lemondani az eseményt. 

„A Salone del Mobile időpontjának áthelyezése nem csupán arról szól, hogy annak dátumát átírjuk a naptárban, de figyelembe kell vennünk azt is, hogy hány nap szükséges a pavilonok felállításához és lebontásához, amiket viszont a Fiera Milanoban megrendezett számos más rendezvényhez is igazítani kell. A Fiera Milanoval lezajlott egyeztetésnek köszönhetően most már meg tudjuk erősíteni az új dátumot. Azt gondoljuk, hogy a vásár szeptemberre költöztetése elegendő időt hagy arra, hogy lecsengjen a járvány, és hogy a bejelentés globális szinten beindítsa a tervezést ” – mondta Luti. 
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egyedi hangszerkészítő workshopok a Hello Wood Junior keretében

Egyedi hangszerkészítő workshopok a Hello Wood Junior keretében

Az online zenés programokon csörgőt, shakert, ukulelét és cajónt készíthetnek a gyerekek, a zenei aláfestésről pedig a Lóci játszik zenekar gondoskodik.

Egyedi fények egy antik kúriában

Egyedi fények egy antik kúriában

MOME x BE LIGHT! pályázat, 4. rész.

Programozható, interakcióra hívó, luxust idéző sziluett

Programozható, interakcióra hívó, luxust idéző sziluett

MOME x BE LIGHT! pályázat, 3. rész.

Hirdetés