Hirdetés

A szokásos április helyett szeptember 5. és 10. között rendezik meg a világ legnagyobb bútorvásárát Milánóban.

Szeptember 5. és 10. között rendezik meg a jövő évi Salone del Mobile kiállítást, közölték az új időpontot a szerevezők. Az új dátumot a kiállítók és a látogatók biztonsága érdekében határozták meg a szokásostól későbbi időpontban. 

„A jövő évi Salone megrendezése abszolút prioritás mindazok számára, akiknek az élete a design körül forog" – mondta el Claudio Luti, a Salone del Mobile elnöke az idén 60. évfordulóját ünneplő vásárról, melyet 1989 óta először tartanak ősszel. 

A Salone del Mobile, a világ legnagyobb és legjelentősebb bútor show-ja, valamint a milánói design hét legfontosabb eseménye, aminek dátumát azért tették későbbi időpontra, nehogy az idei vásárhoz hasonlóan, ismét el kelljen halasztani a koronavírus-járvány miatt. A 2020-as Salone-t először áprilisról júniusra tették át a szervezők, mielőtt kénytelenek voltak, történelmük során először, teljesen lemondani az eseményt. 

„A Salone del Mobile időpontjának áthelyezése nem csupán arról szól, hogy annak dátumát átírjuk a naptárban, de figyelembe kell vennünk azt is, hogy hány nap szükséges a pavilonok felállításához és lebontásához, amiket viszont a Fiera Milanoban megrendezett számos más rendezvényhez is igazítani kell. A Fiera Milanoval lezajlott egyeztetésnek köszönhetően most már meg tudjuk erősíteni az új dátumot. Azt gondoljuk, hogy a vásár szeptemberre költöztetése elegendő időt hagy arra, hogy lecsengjen a járvány, és hogy a bejelentés globális szinten beindítsa a tervezést ” – mondta Luti. 
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Mik azok a Game changerek?

Mik azok a Game changerek?

Július 1-15 között ismét virtuális városi séták a Guiding Architects kalauzolásával, nyolc városban, Koppenhágától Rio de Janeiróig.

Elhunyt Cini Boeri olasz tervező

Elhunyt Cini Boeri olasz tervező

Moduláris bútorai tették ismertté, de emellett számos lakóépületet és irodaházat is tervezett világszerte.

Világszerte egyre több utcát adnak át a biciklistáknak és a gyalogosoknak

Világszerte egyre több utcát adnak át a biciklistáknak és a gyalogosoknak

Sok város régóta szerette volna megtenni, a járvány felgyorsította mindezt.

Hirdetés