Pályázati felhívás íróknak.

A Bartók Boulevard Egyesület pályázatot hirdet a Bartók Béla út és környékével kapcsolatos történelmi események, családi krónikák, épületek, híres emberek történeteivel, továbbá az itt élt és a mai napig is itt élő emberek mindennapi sorsával kapcsolatos írások elkészítésére.


A Bartók Béla út alatt a mai hivatalos – a Gellért tértől a Kelenföldi Pályaudvarig tartó – utat értik. A Bartók Boulevard Egyesület azon írók jelentkezését várja, akiknek pályaművei még nem kerültek publikálásra, még nem jelentek meg semmilyen orgánumban. Az írásokat ifjúsági (14-20 éves kor) és felnőtt (21-99 éves kor) kategóriákban várják.

Terjedelem: maximum 3 gépelt oldal. A név és cím mellett fel kell tüntetni a kategóriát is! Az írásokat papíralapú formában a BBB Egyesület címére (1111 Bartók Béla út 46.), illetve az office.bb.boulevard@gmail.com címre várják.

A tárgy és a boríték megjelölése: „Bartók anno és ma”
Beküldési határidő: 2022. szeptember 15. 

Az írásokat egy felkért grémium zsűrizi. A zsűri döntését követően, 2022. szeptember 23-án délután, a BBB Egyesület „Eleven Ősz” elnevezésű programja alkalmával hirdet eredményt.
 

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

„Bartók anno és ma”

„Bartók anno és ma”

Pályázati felhívás íróknak.

A Bartók Boulevardon senki nem zárt be, sőt új üzletek nyíltak

A Bartók Boulevardon senki nem zárt be, sőt új üzletek nyíltak

Hogyan vészelték át a világjárvány okozta válságot az üzletek?

Újranyit a Paloma Artspace!

Újranyit a Paloma Artspace!

Megújul a híres budapesti alkotóház

Hirdetés