Hirdetés

Július elején rendezik az ARTjáró Összművészeti Fesztivált.

Július 2-án és 3-án ismét megrendezik az ARTjáró Összművészeti Fesztivált a Szolnoki Művésztelep egyedülálló kertjében. A kétnapos fesztivállal az idén 119 éves művészkolónia születésnapjára emlékeznek.

„2002 óta minden évben összegyűlik Szolnok művészetértő és kedvelő közönsége a Szolnoki Művésztelepen, a város legromantikusabb helyszínén, a kanyargós Zagyva partján, ahol minden egy kicsit másképp van... – írják a szervezők. – A magunk mögött hagyott nehéz idők után a város elengedi megfáradt maszkját, és idén első ízben a megújult Művésztelep kitárt kertjében közösen játszik, érez, elmélyül és felszabadul.

A hagyományokhoz híven idén is csaknem minden művészeti forma jelen lesz a város leghangulatosabb ősparkjában, a 119 éves, Magyar örökség díjas Szolnoki Művésztelep születésnapján. Lesz itt színház és film, képzőművészet és irodalom, komoly- és könnyűzene, klasszikus-és modern tánc, performance, fényfestés, barátság, vidámság, jókedv és kitudja még…

A fellépők között találkozhattok kedvenceitekkel, de sok meglepetéssel is készülünk!

És ha ez még mind nem lenne elég, mivel nálunk a legjobb: itt lesz az Agóra gyermek-és családi programokkal és a Helyi termékek vásárával, a Verseghy Könyvtár a lazulós könyvszigettel, a TISZApART Mozi elhozza a virtuális valóságot, a RepTár szárnyalni hív, lesz nyitott műterem és függőágy szieszta, örömzene, étel-ital, béke és barátság…”

Szolnoki Művésztelep  I  Facebook  I  Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Arthur C. Clarke szelleme Székesfehérváron

Arthur C. Clarke szelleme Székesfehérváron

Az Amplio székháza az ArchDaily Building of the Year szavazására is bekerült.

Infrastruktúra egy új világ közlekedéséhez

Infrastruktúra egy új világ közlekedéséhez

Angliában épül meg az első városi reptér a zéró emissziós repülők számára.

Érintésmentesen felvehető cipőt fejlesztett a Nike

Érintésmentesen felvehető cipőt fejlesztett a Nike

Csak beszállsz és kiszállsz: a GO FlyEase tökéletesen használható kéz nélkül is. 

Hirdetés