Stílusos, modern és praktikus: ezek jellemzik a Hörmann legújabb kerti tárolórendszereit, amelyekben elfér minden kerti eszköz, szerszám, bicikli, sőt még a tűzifa is. 

Termék:

Berry tűzifatároló

Gyártó:

Hörmann 

Méretek:

1. típus:  1,127 x 1,980 x 1,025 mm

2. típus: 1,814 x 1,980 x 1,025 mm

Bruttó térfogat:

1. típus: 1,5

2. típus: 2,3

Színek:

RAL 5014 galambszürke, RAL 7016 antracitszürke, RAL 3004 bíborvörös

 

A Hörmann tartós anyagokból készült új kerti tárolórendszerei biztonságos és kompakt megoldást nyújtanak a kinti eszközeink, járműveink, gépeink tárolására. Több más előnnyel is járnak a hagyományos kerti faházakkal szemben, hiszen klímasemlegesek, ellenállnak mindenféle extrém időjárási körülménynek és sokféle kiegészítővel kaphatóak, így teljesen igényre szabhatóak, egyedileg is megtervezhetők. 
 


Biztonság és kényelem 

A Berry eszköztároló házak és tűzifatárolók tökéletes megoldások lehetnek például a szerszámok, a kerti grill és kisgépek, az e-bike, motor, babakocsi vagy akár a kerti bútorok tárolására is. Különböző színekben és méretekben elérhetőek, ugyanakkor időtlen kialakításuk és stílusuk miatt sokféle otthonba jól illeszkednek. Fontos jellemzőjük még a biztonságosság: nem éghetők, és nem vetemednek meg.

A tűzihorganyzott acéllemez miatt kevés karbantartást igényelnek, valamint időjárás- és penészállóak. Egyetlen éles szél nélkül, és jó minőségű ajtókkal, zárakkal és pántokkal gyártják őket, így maximális biztonságot adnak a családnak. Az említett számos kiegészítő, tartozék pl. a sarokpolc, a felhajtható asztal és a kerékpártartó is. De van lehetőség futtatórácsok, küszöbrámpa, valamint különböző típusú szerszámtartók felszerelésére is, így még jobban kihasználhatóvá válik velük a rendelkezésre álló tér. 
 


Zöld megoldás 

A Hörmann eszköztároló házai a környezetet is kímélik, hiszen 100 %-ban klímasemlegesek. Ezt azt jelenti, hogy a komplett gyártáshoz zöldáramot használ a cég, a fennmaradó kibocsátást pedig klímavédelmi projektek támogatásával kompenzálja. Ezen kívül, a felhasznált acél 25 %-ban újrahasznosított anyagból áll, illetve a házak és tűzifatároló polcok 100 %-ban újrahasznosítható anyagokból készültek. Tartósságuk pedig garantálja, hogy sokáig lesznek a család szolgálatában. További részletek a Hörmann Hungária hivatalos weboldalán.

 Kapcsolódó tartalmak

Tizenkilenc százalékos árbevétel-növekedést ért el a Hörmann 2019-ben

Tizenkilenc százalékos árbevétel-növekedést ért el a Hörmann 2019-ben

A cég bizakodó az idei évvel kapcsolatban is, azt várják, hogy 2020-as célokat is sikerül majd teljesíteni.

A vidék a jövő alternatívája

A vidék a jövő alternatívája

A „Jövő Otthonai” pályázaton a legkreatívabb termékfelhasználásért kiosztott különdíjat Rittgasszer Ákos és Bonhardt Dávid vehették át.

Ajtók felsőfokon
  • 2019-06-07 09:00
  • Deco

Ajtók felsőfokon

Biztonságos, esztétikus és fényáteresztő beltéri és bejárati ajtók.

Hirdetés