Rendelj online saját célra vagy ajándékba!

Kérjük, válassz az alábbi opciók közül és figyelmesen töltsd ki az űrlapot.

Az üzenet sikeresen elküldted!
Hiba az adatok kitöltésekor!
20 000 Ft
17 000 Ft

Az előfizetés minden esetben a legújabb, még meg nem jelent lapszámmal indul.
  

Korábbi lapszám rendelése esetén a rendeléskor hatályos postai díj adódik a lapszám(ok) árához. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a korábbi lapszámokat külső raktárunkban tároljuk, ezért a díjbekérő összegének könyvelését (a számla kiállítását) követően 5-10 munkanapon belül postázzuk a megrendelt magazin(oka)t. Köszönjük megértésüket!
Octogon Architecture & Design
2 500 Ft
Előfizetőknek: 2 125 Ft

Octogon Deco
995 Ft
(3 évnél régebbi lapszám
esetén 595 Ft)

Szállítási adatok

(Kérjük, hogy amennyiben ajándéknak szánja az előfizetést, úgy ide a saját e-mail címét szíveskedjen megadni, a megajándékozott e-mail címét nem szükséges sem itt, sem máshol feltüntetni. Az itt megadott e-mail címre küldünk automatikus visszaigazolást a megrendelésről, illetve ide küldjük a számlát is.)

Számlázási adatok

Fizetési mód

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután elküldted nekünk megrendelésed, rendszerünk egy automatikus email üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott email címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (rendelés azonosító, számlaszámunk, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Kérjük, utaláskor a közlemény rovatba írd be a rendelés azonosítót, amely megegyezik a fizetési értesítő sorszámával. Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.
A csekkel történő fizetés előre történik. Miután elküldted nekünk megrendelésed, rendszerünk egy automatikus email üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott email címre, amelyben az összes, a fizetéshez szükséges adat és információ (rendelés azonosító, számlaszámunk, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután befizetted az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Amennyiben a magazinnal vagy az előfizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk a megrendelem@octogon.hu címre!
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

149
Hirdetés