Magyar divat- és formatervezők várják az érdeklődőket különleges programokkal, kedvezményekkel.

Web:https://www.facebook.com/events/2770011886363693/
Kezdődik:2019 December 12. , Csütörtök
Végződik:2019 December 15. , Vasárnap
Hely:Több helyszín
Település:Budapest

 

December második hetében ismét útjára indul a Budapest Fashion and Design Nights, amelynek keretein belül számos érdekes esemény, egyedi árengedmény és hosszabb nyitva tartás várja a látogatókat Budapest szívében. A rendezvény legfőbb célja amellett, hogy a tudatos fogyasztói réteg figyelmét a magyar tervezőkre irányítsa az is, hogy segítsen az érdeklődőket a karácsonyi készülődésben és ajándékötletekkel lássa el őket, hogy minél több hazai márka terméke kerüljön idén a karácsonyfák alá.

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén a divat mellett a magyar formatervezők is csatlakoztak az eseményhez, így az ő alkotásaikat is lehetőség nyílik megvásárolni, betekinteni a műhelyekbe. Így legyen szó akár ruhadarabról, akár kiegészítőről vagy lakberendezési tárgyról, mindenkinek alkalma lesz arra, hogy megtalálja a lehető legkülönlegesebb karácsonyi ajándékokat.

Az események során számos tervező páratlan kedvezményekkel várja a látogatókat a nagyrészt Budapest belvárosában található bemutató termeiben. Az érdeklődők akár 50%-os árengedménnyel és további meglepetésekkel is találkozhatnak az egyes tervezők üzleteiben, illetve akár ingyenes szemvizsgálaton is részt vehetnek.

Kerekasztal-beszélgetések, stílustanácsadások és pezsgőskoccintások mellett az érdeklődők workshopokon is részt vehetnek, illetve találkozhatnak majd a tervezőkkel és betekinthetnek a kulisszák mögé is.

Az ünnepek közeledtével a jó ügyekre is nagyobb hangsúly kerül. A négy nap során jótékonysági eseményekhez is lehet majd csatlakozni, illetve több más téma mellett előkerül majd az egészséges önkép kialakítása, de az újrahasznosítás is nagy szerepet kap a néhány nap során. 

A részletes információ a programokról és a résztvevő márkákról megtalálható az esemény hivatalos Facebook oldalán, további leírás pedig az MDDÜ honlapján található.
 


Hirdetés