Négy kategóriában keresik a legszebb épületeket.

Minden, az építészettel, építőiparral kapcsolatos versenynek, díjnak örülünk, így a legszebb társasházakat kereső új kezdeményezésnek is, amelyet a társasház-biztosítások specialistájának számító UP Insurance biztosítási alkusz cég írt ki. A versenyre egy egyszerű fotó feltöltésével bárki nevezhet, aki társasházban él, a közönség június végéig szavazhat. A kategóriagyőztes társasházak biztonságosabbá válnak, ugyanis annyi poroltót nyernek, ahány emeletes az adott épület.

A Kapás21 társasház lobbyja – Fotó: S39 Hybrid Design

Országos társasház-szépségversenyt hirdetett meg a 25 éve a társasház-biztosítások specialistájának számító UP Insurance biztosítási alkusz cég. „A játék célja, hogy a gyönyörű magyarországi társasházak és lakásszövetkezetek közül megtaláljuk a különböző korokban és stílusokban épült épületek legszebbjeit, azokat jutalmazzuk és a hírüket minél több emberhez eljuttassuk – mondta a versenyről Gayer Gábor, az UP Insurance ügyvezető igazgatója. – Bár nem építészek, hanem biztosítási alkuszok vagyunk, imádjuk a szép épületeket, és az egyedi, különleges társasházakat.

Negyed százada foglalkozunk társasházak biztosításával, ez idő alatt több száz társasházat ismertünk meg személyesen, és számtalan csodálatos épülettel találkozhattunk a társasházi ügyfeleinken keresztül. Ez adta az ötletet, hogy a szélesebb közönséggel is megismertethessük a legszebb magyarországi társasházakat.”

A versenyre 2020. június 10-ig bárki nevezhet, aki társasházban él, és feltölt egy fotót a verseny oldalára. Négy kategóriában lehet nevezni:

  • 1985-2020 között épült épület
  • 1935-1985 között épült társasház
  • 1930 előtt épült társasház
  • panel ingatlan.

Fontos, hogy a nevezéshez leadott fotónak a társasház homlokzatát kell tartalmaznia, hogy az később beazonosítható legyen. A kép nem lehet egy hónapnál régebbi, és a kép valódiságát a díj átadásakor ellenőrizheti a verseny szervezője.

A kategóriagyőzteseket közönségszavazás során választják ki, a szavazás június 12. és június 30. között zajlik, az egyes kategóriákban a legtöbb lájkot kapott képek nyernek. A győztes társasházak pedig biztonságosabbá válhatnak, ugyanis a nyereményük annyi poroltó, ahány emeletes az adott épület. A verseny eredményhirdetése július elsején lesz.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan zárul a 15 milliós összdíjazású társasházi pályázat

Hamarosan zárul a 15 milliós összdíjazású társasházi pályázat

Már csak néhány hét maradt pályázni a vissza nem térítendő fejlesztési és állagmegóvási támogatásra.

Ezt tehetik ki a társasházak az ólómszennyezésről

Ezt tehetik ki a társasházak az ólómszennyezésről

Nyomtatható tájékoztató készült a társasházak faliújságra az ólomszennyezésről.

Balatonvilágos önkormányzata Alkotmánybírósághoz fordult az úttörőtábor helyén lévő építkezés miatt

Balatonvilágos önkormányzata Alkotmánybírósághoz fordult az úttörőtábor helyén lévő építkezés miatt

A 92 lakásos, hétszintes vízparti társasház építési engedélyének visszavonását és azonnali jogvédelmet kértek. 

Hirdetés