Hirdetés

A STADA új irodája az Agora Towerben

A népszerű open space és coworking terek, valamint ezek multifunkciós jellegének erősítése volt a cél a kivitelezés során.

A STADA új irodája az Agora Tower épületében kapott helyet. Különlegessége, hogy viszonylag kis alapterületéből fakadóan a helyiségek több szempontú hasznosítása volt a cél, hiszen számos funkciócsoportnak kellett helyet találni. Az iroda kialakításához szükséges üvegfalakat és mobilfalakat a GMB Solutions szállította.

A STADA Hungary Kft. új irodája nem hétköznapi, a terek több funkciót töltenek be egyszerre. Így a népszerű open space és coworking terek, valamint ezek multifunkciós jellegének erősítése volt a cél a kivitelezés során. A teakonyha például a lobby felől egyben közlekedő és közösségi tér, valamint munkahely és tárgyalótér is.

A többfunkciós terek kialakításhoz elengedhetetlenül szükséges volt mobil- és üvegfalak beépítése, melyeket a GMB Solutions csapata valósított meg. Nemcsak a tér tagolását, hanem egyéb praktikus funkciókat is kiszolgálnak az írható és mágnesezhető felületű Abopart mobilfalak. Emellett DEKO FG egyrétegű üvegfalak kerültek beépítésre aranyszínű profilokkal, fekete vasalatokkal, a tértagolás mellett az esztétikus megjelenés támogatása érdekében.

Az új létesítmény Az Év Irodája verseny résztvevői között is megtalálható.

Az irodaházról készült rövid videót itt lehet megtekinteni:

 

Facebook  I  Pinterest  I  LinkedIn  I  YouTube  I  Instagram

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Megvannak Az Év Irodája verseny shortlistesei

Megvannak Az Év Irodája verseny shortlistesei

A pályázatok már jelzik az irodapiaci fordulópontot, hiszen a COVID-19 miatt megkezdődött az újratervezés, a munkaterek átalakítása.

Elindult Az Év Irodája verseny közönségszavazása

Elindult Az Év Irodája verseny közönségszavazása

Lezárult a jelentkezés, február 7-ig szavazhatunk kedvenc irodánkra. 

Új szereplő az irodai márkaépítésben és kommunikációban

Új szereplő az irodai márkaépítésben és kommunikációban

Irodapiaci marketing ügynökséget alapított Az Év Irodája csapata.

Nincs találat!

Hirdetés