Hirdetés

Sonos - Liverpool FC együttműködés a kiváló hangzású fociélményért.

Az idénykezdet előtt a Sonos partnerségre lépett a Liverpool futballklubbal, hogy tovább tökéletesítse a világ egyik legjobb hangulatú stadionja, az Anfield atmoszféráját. 

A Sonos a szenvedélyének tekinti az életünket megváltoztató hangzást, és olyan termékeket és audio tartalmakat kínál, amelyek felturbózzák a játékot, és a szurkolókat a szeretett sportág – és a csapat – ritmusára hangolják. Ez a Sonos első együttműködése egy csapatsportággal, és a partnerség is azzal a céllal született, hogy a márka által nyújtott élményekkel egyszerűbbé és örömtelibbé tegyék a zenehallgatást, otthon és attól távol egyaránt.

„Az élménydús hangzás átadása mindig is a sport elengedhetetlen része volt - minden játékba energiát visz, legyen szó a játékosok által a meccsre hangolódás közben hallgatott zenéről, a szurkolók vibráló éljenzéséről a lelátón, vagy a stadionhangulat biztosításáról az otthonokban – mondta Pete Pedersen, a Sonos marketingért felelős alelnöke. – Olyan csapatot (és szurkolótábort) kerestünk, amely osztozik a tökéletes hangzás iránti szenvedélyünkben. Az Anfield vibráló légkörének és a város mélyen gyökerező zenei örökségének köszönhetően a Liverpool FC tökéletes partner lett."

Csere: beszáll a Sonos

A több éves együttműködés részeként a Sonos magával ragadó hangélményt teremt a stadion falai között, amelynek során elsősorban a belső lounge-ra és a játékosok által használt területekre, valamint az AXA Training Centre-re, a klub edzőbázisára összpontosítanak.

„A Liverpool és a Sonos között egyértelmű az összhang, mindkettőnknek nagy szenvedélye az élményeink hangjának továbbítása" - nyilatkozta Matt Scammell, a Liverpool Futballklub kereskedelmi igazgatója. „A hangzás az, ami az Anfieldet olyan különleges hellyé teszi. Amikor a szurkolóink felsorakoznak a csapat mögött, szinte 12. játékosként a meccs menetét megváltoztató hangulatot teremtenek, és alig várjuk, hogy ezt az érzést ebben a szezonban is megtapasztaljuk. Nagyon készülünk már a Sonos-szal való együttműködésre, hogy szurkolóinknak világszerte továbbítsuk az Anfield hangjait."

Mivel Liverpool városa ikonikus művészek szülőhelye és híres zenei események központja, nem csoda, hogy a világ leghangosabb futballszurkolóit is itt találjuk. Több millió szurkolójának köszönhetően a Liverpool FC hangja jóval a stadion falain kívül is hallatszik, számtalan városban felcsendül, és világszerte összeköti a rajongókat. A Liverpool hivatalos szurkolói klubjaival szorosan együttműködve a Sonos elhozza hozzájuk az Anfield stadionbeli hangzását. A Sonos a házimozizáshoz ajánlott termékeinek erejével a stadion energiákkal teli, egyedülálló hangulatát az otthonokban is megteremti.
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Átfogó folyóparti rehabilitáció készülődik Győrben

Átfogó folyóparti rehabilitáció készülődik Győrben

A Győri Kulturális Városközpont Projekt koncepcióterve.

Budapesten várható a legnagyobb hotelpiaci fellendülés

Budapesten várható a legnagyobb hotelpiaci fellendülés

A CBRE előrejelzése szerint a turisztikai szegmens indulhat újra elsőként.

Három vallás kerül egy fedél alá a berlini Egy Házban

Három vallás kerül egy fedél alá a berlini Egy Házban

A keresztény templomból, zsinagógából és mecsetből álló épület egy központi találkozóhely köré rendeződik majd. 

Hirdetés