Hirdetés

Valaki 16 ezer dollárt is hajlandó kifizetni érte.

Hirdetés

Joe Biden amerikai elnök múlt heti beiktatása után vált mémmé Bernie Sanders vermonti szenátor fotója, melyen a szociáldemokrata politkus egy vastag, kötött kesztyűben, egy széken ücsörögve szemlélte a beiktatást. A mém-generátor gyorsan beindult az interneten, és hirtelen mindenütt Bernie Sanders "ücsörgött". 

Designboom szúrta ki, hogy az Ebayen már egy horgolt Bernie Sanders-babára is lehet licitálni, amire cikkünk írásakor a legmagasabb ajánlat 16 ezer dollár volt.  A Tobey Time Crochet által megalkotott Bernie Sanders baba rendkívül precízen ábrázolja a politikust, olyan részletekre is ügyelve, mint szemüvege, a kék műtős maszk és persze a híressé vált kötött kesztyű! A babát természetesen úgy készítette el az alkotó, hogy a híressé vált fotóhoz hasonlóan, ülő pozícióba lehessen letenni. A baba készítője, a Tobey Time Crochet facebook oldalán elárulta, hogy korábban már volt egy Bernie Sanders mintája, amit csak ki kellett egészítenie a kabáttal és a kesztyűvel. 

Az elsőként elkészült Bernie Sanders babára már csak néhány óráig lehet licitálni, de aki esetleg el szeretné készíteni saját magának, annak a Tobey Time Crochet elérhetővé tette a mintát. 
 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Tóth-Vásárhelyi Réka és a japán fababák készítése.

Nézd meg videón a Millennium Házát!

Nézd meg videón a Millennium Házát!

Látványos felvételek mutatják meg, hogyan született újjá az egykori Olof Palme Ház, Millennium Háza néven.

Millennium Háza néven született újjá az Olof Palme Ház

Millennium Háza néven született újjá az Olof Palme Ház

A városligeti épület és az előtte kialakított új rózsakert október 26-tól látogatható.

Hirdetés