Hirdetés

Az idén megjelent Delta Light minden második évben jelentkező, immáron 15. új katalógusa, a Lighting Bible számtalan szemet gyönyörködtető lámpatesttel kecsegtet. Az elnevezés kicsit sem túlzó hiszen nem csak hatalmas tudást, de rengeteg inspirációs- és termékfotót is zártak a már ránézésre is fajsúlyos világítástechnikai bibliába.
 

ÜVEGBE ZÁRT NAPLEMENTE

Az Oono T matt üveggömbje lágy, meleg fénybe burkolja a belső tereket, míg a fém keret éles kontrasztot hoz létre a búrával. Arany vagy eloxált márvány bevonattal ez az asztali lámpa biztosan kiemelkedik a modern belső terekből.FORMABONTÓ MINIMALIZMUS

A Mikaline innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte határtalanul játsszunk a fénnyel és a kontrasztokkal az enteriőrben. A formaterv kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a helyiséget üres vászonként, a falakat, a padlót vagy a mennyezetet pedig kiindulási pontként használjuk alkotásainkhoz. A Mikaline nem csak egy világítási megoldás, hanem egy olyan műalkotás, amely bármely tér esztétikáját emeli.SOKOLDALÚAN KOMPAKT

Az Obin, egy rendkívül okos világítási megoldás, amely megtestesíti a minőség és az innováció tökéletes elegyét. A szabadalmaztatott ERS-en (Ex-Centriq Rotation System) alapuló és lapos lencsékkel felszerelt Obin a maximális rugalmasságot ötvözi a legmagasabb szintű felhasználói kényelemmel egy egészen kis méretű lámpatestben. A lekerekített hátlap beállításával – az ERS rendszer segítségével – az Obin 360°-ban forgatható és 45°-ban dönthető, látható zsanér nélkül.

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Versenyben az MVM Dome és a Yama Étterem világítástervezői (X)

Versenyben az MVM Dome és a Yama Étterem világítástervezői (X)

Két projektjével is nevezett a Be Light! a [d]arc awards versenyre.

CREATING FUTURES NOW! – Zuzanna Skalska trendkutató újra Budapesten!

CREATING FUTURES NOW! – Zuzanna Skalska trendkutató újra Budapesten!

10 év után újra személyesen találkozhatunk Budapesten a lenyűgöző trendkutatóval, Zuzanna Skalska-val, a MOME spekulatív design tematikájú Design Hetes programsorozatának keretében!

Hirdetés