Craftsmen's of the Year díjra jelölt designmárkával bővült a Porte Clés Hungary kínálata.

 

Új designmárkával bővült a Porte Clés Hungary palettája, a ComTür ajtókat a kézzel készített figyelemfelkető részletek teszik jellegzetessé, amelyek minden életstílushoz illenek.

 


A német design egy életstílus jelképe, amelyet elkötelezett tervezők, tradíciókat átörökítő asztalosmesterek és kreatív gyártók formáltak azzá a magas minőségű, pontos és megbízható stílussá, amelyben összesimul innováció, technológiai kifinomultság, kézművesség és szabadság. Mindez különösen igaz a Craftsmen's of the Year Az év innovációja díjára jelölt ComTür márkára.
 A ComTür több mint 100 éves ajtóépítési tapasztalattal rendelkező német családi manufaktúra, amely az íves ajtók gyártásával vált híressé az 1960-as években, és azóta is a legmagasabb minőségű beltéri és kültéri ajtók különleges skáláját kínálja.

Legyen szó akár klasszikus stílusú, modern, letisztult vonalú, egyedi formatervezésű funkcionális megoldásokkal párosított ajtókról vagy a ház homlokzatába tökéletesen illeszkedő bejárati ajtókról – a ComTür korlátlan tervezési és kivitelezési lehetőséget kínál ügyfeleinek, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználják kreatív szabadságukat.
 A ComTür elismerést vívott ki magának azzal, hogy az innovatív megoldások és esztétikum egyedi ötvözetét fejlesztette ki termékeiben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyiség érzetét. Mert hiszen az ajtók a faltervezés kulcs elemei.

A tartós érték és nemes design jegyében tervezett ComTür ajtókat a kézzel készített figyelemfelkető részletek teszik jellegzetessé, amelyek minden életstílushoz illenek.

Heilbronn-i gyárukban minden elemet maguknak gyártanak, amelynek eredményeképpen egyedi, méretre tervezett megrendeléseket is vállalnak, hogy ügyfeleik igényeit maradéktalanul kielégíthessék.
 


A folyamatos technológiai fejlesztéseik lehetővé teszik a nem standard méretben történő gyártást, így akár 4,5 méter magasságú, mennyezetig érő ajtók kivitelezését is vállalják.

Az ügyfélorientált szemléletüknek köszönhetően termékeik nemcsak az otthon minden helyiségébe integrálhatók, hanem a ház homlokzatába is szépen illeszkednek.

A ComTür ajtókat megkülönböztető alapjegyek, az egyedi, finom kidolgozottság, a kiemelkedően jó minőségű felületkezelés, éppen a gyártás során fontos szerepet kapó kézi erővel történő megmunkálásnak és az exkluzív alapanyagoknak köszönhető.

A legmagasabb igényeket is kielégítő termékpalettán rendkívül különlegesnek számító alapanyagok és formák mellett, figyelemre méltó dörzsölt lakk, fafurnéros, valamint biztonságos, hangszigetelt és testre szabható kivitelek is helyet kaptak, amelyeket neves vizsgálóintézetekkel tesztelnek.
 

 

Porte Clés | Web | Facebook | Instagram

 


Még több kép a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elegáns, egyedi és értékes | ComTür (X)

Elegáns, egyedi és értékes | ComTür (X)

Craftsmen's of the Year díjra jelölt designmárkával bővült a Porte Clés Hungary kínálata.

 

Karácsonyi dekoráció
  • 2020-12-18 17:00
  • Deco

Karácsonyi dekoráció

Néhány dekoratív tárgy és dísz segítségével a legegyszerűbb teríték is ünnepélyessé tehető

Online már koncertekre hív a Magyar Zene Háza

Online már koncertekre hív a Magyar Zene Háza

Harcsa Veronika, Sena, Németh Juci és a Jazzbois is hallható az exkluzív zenei sorozatban.

Hirdetés