Hirdetés

Az alkotás szabadsága

A Blue új irodájának megalkotásakor kiemelt fontossággal bírt, hogy az emberek megválaszthassák, hol és hogyan tudják magukból a lehető legtöbbet kihozni.

Hirdetés

A munkavégzésre kínált változatos terek megteremtése és a munkavállalók választási szabadsága – az ideális irodaterek legfőbb ismérvei.

Steelcase évtizedek óta kutatja, hogy a munkakörnyezet hogyan alakítja a viselkedést, erősíti a kultúrát és segíti elő az üzleti eredményeket. Több jelentésük feltárja a munkavállalói elkötelezettség és a munkakörnyezet kapcsolatát;

a világ minden tájáról begyűjtött eredmények pillanatképet adnak a munkahelyről és felfedik a pozitív összefüggést a munkavállalók elkötelezettsége és a munkakörnyezettel kapcsolatos magatartás között.

A munkakörnyezet megválasztása és irányítása a terek ökoszisztémájával érhető el, amelynek célja, hogy ösztönözze az embereket arra, hogy választhassanak a különféle környezetek közül a feladatuktól, az alkalmazott technológiáktól vagy egyszerűen szellemi állapotuktól függően. Hiszen az emberek sokszínűek, ami az egyik munkavállalónak működik, az lehet a másiknak nem. Egy lágyabb, alkalmazkodóbb környezet megteremtése, megváltoztatható elemekkel, amelyek különböző élményeket kínálhatnak különböző emberek számára nagyobb elköteleződést és produktivitást vált ki.

A Blue új irodatér stratégiájának megalkotásakor kiemelt fontossággal bírt, hogy az emberek a szervezet minden szintjén megválaszthassák, hol és hogyan tudják magukból a lehető legtöbbet kihozni. A jól átgondolt és jól zónázott tér támogatja mind az együttműködést, a kollégákkal való ötletgyűjtést, vagy a magánélet védelmére szolgáló fülke az egyéni fókuszálást, vagy egy szociális terület, ahol spontán megbeszéléseket bonyolíthatnak le. Az irodatér változatos és moduláris bútorozása is mindezt támogatja és kiszolgálja azáltal, hogy könnyen átkonfigurálhatók a felhasználói igények szerint. Ez az agilis munkakultúra, amely elősegíti és ösztönzi a tevékenységalapú munka szabadságát

(x)


  • Belsőépítészet: MádiLáncos Stúdió
  • Kivitelező: Cartex2000 Kft.
  • Fotó: Jaksa Bálint
  • Irodabútor: Blue Business Interior
  • Irodaszőnyeg: floor by BlueHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Megnyílt a 12. madeinhungary

Megnyílt a 12. madeinhungary

Megnyílt a cseh, dán, észt, finn, lengyel, lett, litván, magyar, norvég, szlovák és svéd kortárs dizájnerek munkáiból rendezett kiállítás az Új Budapest Galériában. 

LG és Tokujin Yoshioka a Milano Design Weeken

LG és Tokujin Yoshioka a Milano Design Weeken

Nemzetközi zsűri díjazta a „TOKUJIN YOSHIOKA x LG: S.F_Senses of the Future” („A jövő érzékei”) névre keresztelt fényinstallációt.

A BMW és a Garage Italia Customs közös kiadása

A BMW és a Garage Italia Customs közös kiadása

Bemutatkozik a BMW i divízió és a Garage Italia Customs dizájnműhely egyik legkülönlegesebb közös kiadása.

Hirdetés