Indul a Hello Wood Junior tábor.

Mit csinál egy igazi designer? Megtudhatják a 7-14 évesek jövő hétfőtől a Zichy-kastélyban, ahol többek között építészettel, formatervezéssel, grafikákkal, textiltervezéssel, ékszertervezéssel foglalkozhatnak majd.

Elég volt a bezártságból? - teszi fel a kérdést a Hello Wood design napközis táborának felhívásában. Igen, elég volt: az utóbbi hónapok kényszerű bezártsága alatt lehetetlen volt kielégíteni az örökmozgó gyerekek inger és mozgásigényét. Arról nem is beszélve, hogy a szülők többsége vészesen kezd kifogyni az éves szabadnapjaiból.

Erre kínálnak megoldást a gombamód szaporodó napközis táborok, de ha már leszűkítettük az érdeklődési kört, akkor is nehéz választani az ígéretes programok közül. A Hello Wood Junioron a tapasztalat a garancia: a csapat már 13 éve foglalkozik kreatív gyerekprogramok szervezésével. Design témájú készségfejlesztő programjaikon egészséges életmódot folytató tervezőművészek, designerek dolgoznak együtt a tervezés, a kétkezi alkotás és a DESIGN területe iránt érdeklődő gyerekekkel. 

Június 15-én, hétfőn az óbudai Zichy-kastélyban indul az első nyári napközis tábor.

A hangsúly a kétkezi tapasztalat megszerzésén van: a workshopok eredménye lehet design bútor, stop-motion animációs kisfilm, egy művészi fotó, grafikai alkotás, egy divatos ruha, kiegészítő, ékszer vagy akár egy látványos divatbemutató is. A képességfejlesztést a Hello Wood élménypedagógiai és példakép alapú módszerekkel valósítja meg, így a gyermekek hosszú távon érzékenyebbek lesznek környezetükre, érdeklődővé válnak a design gondolkodás és az alkotásban rejlő lehetőségek iránt, megtanulnak csapatban dolgozni és együttműködni.

A nyári szünetben június 15-22. között várják Óbudán, a Zichy-kastélyban a design iránt érdeklődő, barkácsolni, alkotni vágyó 7-14 éves korosztályt.

A tervezett foglalkozások:

  • építészet-formatervezés
  • fotó
  • film/animáció
  • textiltervezés
  • grafika
  • ékszertervezés.

A 49 ezer forintos (ha a tesó is jön, neki már csak 25!) részvételi díjban benne van az ebéd és az uzsonna, valamint a programok költsége. Gondoskodj a gyermeked kényelmes ruhájáról, tízóraiáról, míg az eszközöket és szerszámokat a Hello Wood biztosítja.

Ezen az oldalon olvashatsz további részleteket (például a kedvezményekről), és regisztrálhatsz, kérdezhetsz is. Jelentkezz, mert a táborokat megfelelő számú jelentkező esetén indítják!

Facebook eseményt itt találod.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Vidd design-közösségbe a gyereket a karanténból

Vidd design-közösségbe a gyereket a karanténból

Indul a Hello Wood Junior tábor.

Világhírű iroda segít várost építeni a gyerekeknek

Világhírű iroda segít várost építeni a gyerekeknek

A Foster + Partners letölthető template-eket kínál.

Fából űrhajót - így tanítsunk gyerekeknek a térről

Fából űrhajót - így tanítsunk gyerekeknek a térről

Cseh András, a CAN Architects építésze magával ragadó TED-előadást tartott a térről való gondolkodás megismertetéséről.

Hirdetés