Hirdetés

Indul a Hello Wood Junior tábor.

Mit csinál egy igazi designer? Megtudhatják a 7-14 évesek jövő hétfőtől a Zichy-kastélyban, ahol többek között építészettel, formatervezéssel, grafikákkal, textiltervezéssel, ékszertervezéssel foglalkozhatnak majd.

Elég volt a bezártságból? - teszi fel a kérdést a Hello Wood design napközis táborának felhívásában. Igen, elég volt: az utóbbi hónapok kényszerű bezártsága alatt lehetetlen volt kielégíteni az örökmozgó gyerekek inger és mozgásigényét. Arról nem is beszélve, hogy a szülők többsége vészesen kezd kifogyni az éves szabadnapjaiból.

Erre kínálnak megoldást a gombamód szaporodó napközis táborok, de ha már leszűkítettük az érdeklődési kört, akkor is nehéz választani az ígéretes programok közül. A Hello Wood Junioron a tapasztalat a garancia: a csapat már 13 éve foglalkozik kreatív gyerekprogramok szervezésével. Design témájú készségfejlesztő programjaikon egészséges életmódot folytató tervezőművészek, designerek dolgoznak együtt a tervezés, a kétkezi alkotás és a DESIGN területe iránt érdeklődő gyerekekkel. 

Június 15-én, hétfőn az óbudai Zichy-kastélyban indul az első nyári napközis tábor.

A hangsúly a kétkezi tapasztalat megszerzésén van: a workshopok eredménye lehet design bútor, stop-motion animációs kisfilm, egy művészi fotó, grafikai alkotás, egy divatos ruha, kiegészítő, ékszer vagy akár egy látványos divatbemutató is. A képességfejlesztést a Hello Wood élménypedagógiai és példakép alapú módszerekkel valósítja meg, így a gyermekek hosszú távon érzékenyebbek lesznek környezetükre, érdeklődővé válnak a design gondolkodás és az alkotásban rejlő lehetőségek iránt, megtanulnak csapatban dolgozni és együttműködni.

A nyári szünetben június 15-22. között várják Óbudán, a Zichy-kastélyban a design iránt érdeklődő, barkácsolni, alkotni vágyó 7-14 éves korosztályt.

A tervezett foglalkozások:

  • építészet-formatervezés
  • fotó
  • film/animáció
  • textiltervezés
  • grafika
  • ékszertervezés.

A 49 ezer forintos (ha a tesó is jön, neki már csak 25!) részvételi díjban benne van az ebéd és az uzsonna, valamint a programok költsége. Gondoskodj a gyermeked kényelmes ruhájáról, tízóraiáról, míg az eszközöket és szerszámokat a Hello Wood biztosítja.

Ezen az oldalon olvashatsz további részleteket (például a kedvezményekről), és regisztrálhatsz, kérdezhetsz is. Jelentkezz, mert a táborokat megfelelő számú jelentkező esetén indítják!

Facebook eseményt itt találod.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyógyító terek – óvoda a válságba került gyerekek számára

Gyógyító terek – óvoda a válságba került gyerekek számára

Biztonságos élettér Normandiában a traumatikus családi helyzetekből gyógyulóknak. 

Játszani is engedd!

Játszani is engedd!

Májusi témánk a gyerekek és az épített környezet bonyolult kapcsolata.

Egy időben több száz tehetséges diák táborozhat majd Révfülöpön

Egy időben több száz tehetséges diák táborozhat majd Révfülöpön

Kihirdették az MCC gyermektábor tervpályázatának győzteseit.

Hirdetés