Hirdetés

Rendelj online saját célra vagy ajándékba!

Kérjük, válassz az alábbi opciók közül és figyelmesen töltsd ki az űrlapot.

Az üzenet sikeresen elküldted!
Hiba az adatok kitöltésekor!
5 970 Ft
5 215 Ft

20 000 Ft
17 000 Ft

25 970 Ft
22 205 Ft

Az előfizetés minden esetben a legújabb, még meg nem jelent lapszámmal indul.
  

Korábbi lapszám rendelése esetén a rendeléskor hatályos postai díj adódik a lapszám(ok) árához. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a korábbi lapszámokat külső raktárunkban tároljuk, ezért a díjbekérő összegének könyvelését (a számla kiállítását) követően 5-10 munkanapon belül postázzuk a megrendelt magazin(oka)t. Köszönjük megértésüket!
Octogon Architecture & Design
2 500 Ft
Előfizetőknek: 1 460 Ft

Octogon Deco
995 Ft
(3 évnél régebbi lapszám
esetén 595 Ft)

Szállítási adatok

(Kérjük, hogy amennyiben ajándéknak szánja az előfizetést, úgy ide a saját e-mail címét szíveskedjen megadni, a megajándékozott e-mail címét nem szükséges sem itt, sem máshol feltüntetni. Az itt megadott e-mail címre küldünk automatikus visszaigazolást a megrendelésről, illetve ide küldjük a számlát is.)

Számlázási adatok

Fizetési mód

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután elküldted nekünk megrendelésed, rendszerünk egy automatikus email üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott email címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (rendelés azonosító, számlaszámunk, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Kérjük, utaláskor a közlemény rovatba írd be a rendelés azonosítót, amely megegyezik a fizetési értesítő sorszámával. Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.
A csekkel történő fizetés előre történik. Miután elküldted nekünk megrendelésed, rendszerünk egy automatikus email üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott email címre, amelyben az összes, a fizetéshez szükséges adat és információ (rendelés azonosító, számlaszámunk, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután befizetted az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Amennyiben a magazinnal vagy az előfizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk a megrendelem@octogon.hu címre!
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

187DECO
Hirdetés