Bár az új Deco megjelenési időpontja révén erősen kötődik a nyárutóhoz, tartalmát tekintve korántsem ennyire szezonális, vagyis megjelenik benne a klasszikus, értékálló design, az időtől független enteriőrök igénye. Mint például a Szépfy-Borbás Réka belsőépítésszel készített interjúban, ahol többek közt a dán design és a nőiesség határozott felvállalása is szóba kerül. Persze balatoni nyaralókat is tálalunk, ahogy tippeket kaméleon garázskapukra és otthoni irodához. Mert előbb-utóbb ismét gondolnunk kell ezekre is.

A tartalomból

TREND / BAZÁR

  • Kerekded idomok csábítása
  • Púder természetesen
  • Kutya dolgok

FÓKUSZ

  • Erős, belsőépítészeti alapokon nyugvó, komplex gondolkodás, időtálló értékekkel

OTTHONOK

  • Nyaraló lejtős levendula-ültetvénnyel - Rákóczi Zsófia
  • Halak, hullámok, vitorlák – penthouse a Balaton partján - Finta Csaba és Varga Boglárka, Myd-II
  • Hruscsov a hálóban - Weiler Péter, Weiner Judit
  • A gyömbér frissítő erejével - Blandl Inez, Rádonyi Tünde, Salt Design
  • Időtálló elegancia – Szépfy-Borbás Réka

ÚJDONSÁGOK

  • Garázskapuk, mint kaméleonok
  • Otthoni iroda

SHOWROOM

  • Legyen világosság!

VENDÉGLÁTÁS

  • Blendelt kávékülönlegességek elegáns kávépörkölővel
  • Gasztroszínház karakteres, erdei díszlettel - Varró Zoltán, Varrodesign
  • Egy kis Párizs Pesten - Varró Zoltán, Varrodesign
  • Egzotikus ékszerdoboz Siófokon

GASZTRO

  • Különleges, egymásra épülő ízek és dekoratív látvány egyszerre



Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.



Kapcsolódó cikkek

2019/4-es lapszám

- 2019/4

Pasaréti társasház, Bauhaus lakóház és kőbányai lakóparki otthon is bekerült a Deco utolsó nyári lapszámába, amelyben már a hűvösebb időkre is gondolunk. Fókuszba került Paller Eszter, az őszinte, empatikus terek alkotója. A Bazárban közelebb hozzuk a Távol-Keletet és méltatjuk a székérzéket, az Újdonságok közül a mosdókra és a garázskapukra figyeltünk, gasztronómiáról Tabányi Gábort, a Corvin Gastropub konyhafőnökét kérdeztük. 

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel
  • 2019-08-14 08:00
  • Deco

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel

A fekete szobában úgy érzed magad, mintha a hetvenes évek funkzenével átitatott Amerikájába csöppentél volna.

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket
  • 2019-07-26 08:00
  • Deco

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket

Egy átlagos magyar fogyasztó például évente 33 kg olyan élelmiszert dob ki, amely megfelelő tárolással és tudatos tervezéssel megmenthető lenne.

Hirdetés