A Szakemberajánló nevű új weboldalon közel háromezer szakember lesz elérhető, akiktől egy gombnyomással lehet ajánlatot kérni.

Az elmúlt években kritikus méreteket öltött a szakemberhiány közepette segíthet a Szakemberajánló nevű új weboldal, melyen az ígéret szerint közel háromezer építőipari szakember lesz elérhető. Ajánlatokat bekérni díjmentesen, néhány gombnyomással lehet.

A Szakemberajánló rendszer célja, hogy a lakossági építtetők, lakásfelújítók könnyen és gyorsan találjanak megbízható kivitelező szakembert, valamit a korábbi elégedett megrendelők ajánlásai révén minimálisra csökkentsék a kockázatukat – közölte az építőipari segédanyagokban utazó Mapei, amely a platform mögött áll.

Az oldalon közel háromezer szakember lesz elérhető, akik közül 18 szakirány és település szerint kereshetünk.

A térképes funkció megmutatja azokat a szakembereket, akik a településen vállalnak munkát, így közvetlenül tőlük lehet ajánlatot kérni, de kereshetünk szakterület szerint is. Az elvégzett munkát több szempont szerint értékelhetjük, például, hogy mennyire volt megbízható vagy éppen precíz.

A rendszer a szakemberek számára is számos előnnyel bír, hiszen leegyszerűsíti a munkaszerzés és ajánlatadás folyamatát. Használatával a szakember több ajánlatkérésre, megkeresésre számíthat, emellett könnyen és egyszerűen ajánlhatóvá válik, ráadásul a teljes rendszer díjtalan.

A Szakemberajánló platformra három minőségben regisztrálhatnak a szakemberek: mint Mapei által minősített szakember, mint Megrendelők által ajánlott szakember, vagy mint a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagja. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Piatnik kártyagyárból lett formabontó diákapartmanok

A Piatnik kártyagyárból lett formabontó diákapartmanok

A T2. a Építésziroda épületrehabilitációja a Rottenbiller utcában.

Identitás, közösség, összetartozás

Identitás, közösség, összetartozás

Idegenként is lehet otthon lenni - ez az idei Serpentine Pavilon üzenete.

A saját hang ereje

A saját hang ereje

Sosity Beáta MOMÉ-n készült diplomamunkája beszédfejlesztő applikáció sérült gyerekek számára

Hirdetés