Akkor semmiképpen ne maradj le az ötödik FALRA FEL! plakátaukcióról!

A Plakátfiú és a Múzeum Antikvárium által szervezett ötödik Falra fel! árverésen ezúttal is a világszínvonalon alkotó, múlt századi magyar grafikusok remekeit csodálhatja meg a tisztelt publikum, valamint licitálhat is az egyedi grafikai munkákra, melyek között egyaránt megtalálhatóak filmes, zenei, kiállítási, propaganda- és reklámplakátok, falragaszok, vagy éppen hirdetmények is. A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, 150 tételből álló, március 26-i aukción bárki részt vehet a világ bármely pontjáról, hiszen a szervezők – a körülményekhez alkalmazkodva – az árverést ezúttal az online térben rendezik meg.

Ezen az estén lecsaphatsz a Star Wars trilógia legjobbjaira (Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér), melyek először szerepelnek együtt hazai plakátaukción, vagy éppen Jim Jarmusch első filmje, a Permanens vakáció falragaszára, de vadászhatsz a Vörös októberre, vagy legyőzheted akár Al Caponét is. Velünk lesz a Pogány madonna, a Vörös zsaru, a Kobra, sőt, még a két kőkorszaki szaki, Frédi és Béni is. 


Jöhet bármi, akár még János vitéz is, kezében az Excaliburral, vagy éppen a gördülő köveken táncoló Déryné a mutogatós Lenin bácsival. A zenei szekció rajongói most sem fognak csalódni, hiszen az LGT, az Illés, a Metró, az Omega, az Európa Kiadó, a Hungária, a Syrius, a Rolling Stones, Tina Turner és Zalatnay Cini is tiszteletét teszi ezen az estén – kétdimenziós változatban.

Hogy mennyire jól működnek ezek a plakátok változatos modern terekben, arra íme néhány példa:

A járványügyi korlátozásokra való tekintettel az árverést ezúttal online bonyolítja le a Múzeum Antikvárium és a Plakátfiú, az axioart.com oldalon.. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a kijelzők, monitorok, képernyők elé március 26-án este 7 órakor!  

Azok, akik licitálni szeretnének, március 25-ig regisztrálhatnak, valamint előzetes vételi ajánlatot adhatnak le a Múzeum Antikváriumnál e-mailben (info@muzeumantikvarium.hu), telefonon (06 20 339 1515) vagy az axioart.com oldalon.

Falra fel! 5.0

Időpont: 2021. március 26. 19:00
Az aukció katalógusa: elérhető itt.
Online árverés: itt.
Az esemény Facebook-oldala.


 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

10 van, babám!

10 van, babám!

Jubileumi Falra fel! plakátaukció a KÉK-ben

Kortárs művészet a 75. jubileumi évfordulón | Youngart X Porsche

Kortárs művészet a 75. jubileumi évfordulón | Youngart X Porsche

Összművészet az ország legnagyobb Porsche találkozóján

Drakulától a pop artig

Drakulától a pop artig

Jön a Falra fel! 8.0 plakátaukció.

Hirdetés