Még pályázható a Mesterek Mestere Díj

Az építőiparban dolgozó szakemberek jelentkezését november végéig várják.

November 30-ig várják az építőiparban dolgozó szakemberek jelentkezését a Mesterek Mestere Díj 2021. pályázatra.

A Mapei sóskúti telepe - illusztráció

A díjra minden, munkáját magas szinten folytató aktív kőműves és burkoló szakember jelentkezhet, aki önállóan vagy legfeljebb három fős kivitelezői csapat tagjaként dolgozik. Nevezni már megvalósult munkákról készült fotók beküldésével, valamint a nevezési lap kitöltésével lehet a Mesterek Mestere Díj honlapján.

A díjak odaítéléséről szakmai zsűri és közönségszavazás dönt, a díjazottak jelentős erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek. A szakmai zsűri által választott nyertes használhatja a Mesterek Mestere címet, valamint további egymillió forint értékű pénz és tárgyjutalmat is kap.

A díjat a Mapei Kft. alapította, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját. A vállalat többek között ezzel járul hozzá, hogy javuljon az építő szakmák megbecsülése, újra vonzóvá váljon az építőipar a fiataloknak.

A Mesterek Mestere Díj honlapján minden további információt megtalálsz.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Megjelent az új OCTOGON magazin

Megjelent az új OCTOGON magazin

Már standokon a 168-as (2021/4-es) lapszám!

Világörökségi helyszínek újulnak meg Pécsett

Világörökségi helyszínek újulnak meg Pécsett

A projekt keretében megújul a Cella Septichora Látogatóközpont, az Ókeresztény Mauzóleum és az Apáca utca 8. szám alatti építmény védőépületei.

Négykezes a Dunaparton

Négykezes a Dunaparton

Az Óbuda Építész Stúdió és Vadász Stúdió által tervezett Duna Terasz Grande lakópark ugyanazt a dallamot más-más hangszerelésben játssza.

Hirdetés