Hirdetés

Jól zárult az év a Sporaarchitect számára

Nyertes irodaépület pályázatával ünnepelhettek.

A budapesti Sporaarchitect a Facebookon jelentette be, hogy nyert egy új, a Róbert Károly körútra építendő irodaházra leadott pályázata.

A Spora terve egy előremutató, fenntartható/zöld megoldásokat alkalmazó komplexum, amely egyúttal jó viszonyt ápol a környező városképpel. Ez utóbbi elérése érdekében megtartották a blokk meglévő ferde tengelyét.

Ez a tengely afféle „Broadway-helyzetet” hoz létre a városi blokk rácsában, és rengeteg tervezési lehetőséget kínál, amelyek közül a legfontosabb a belső gyalogos átjáró létrehozása az épületen keresztül, amely így védve van (lesz) a Róbert Károly körút sűrű forgalmától.




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Tabánban debütált az öntözőzsák

A Tabánban debütált az öntözőzsák

Mert egy fát nem elég elültetni, életben is kell tartani.

Loffice: Új gyerek az osztályban

Loffice: Új gyerek az osztályban

A Loffice új épületéről Winkler Nóra írt az Octogon új számában.

Zöld tengellyé bővült a Millenáris Park

Zöld tengellyé bővült a Millenáris Park

A Széllkaput augusztus 20-án adják át, íme egy előzetes az OCTOGON következő, 162-es számából!

Hirdetés