A határidő: szeptember 30., szombat éjfél

A Hello Wood építésziroda meghirdeti a második Hello Wood Diplomadíjat, amelynek célja a fenntartható építészeti gyakorlatokat központba helyező és társadalmi üzenetet hordozó, kiemelkedő diplomamunkák elismerése.


A 2010-ban alapított, nemzetközileg elismert Hello Wood stúdiónak alapvető célkitűzése, hogy fenntartható, ökológiailag tudatos és társadalmilag érzékeny építészeti alkotásokat hozzon létre, amelyek a funkcionalitás és az innovativitás szem előtt tartásával teremtenek új kategóriát az építészetben. A stúdió a kezdetektől fontos küldetésének tartja a fiatal építészgeneráció támogatását edukációs programján keresztül. 

A Hello Wood Diplomadíj pályázaton azok a sikeresen végzett építészmérnökök és építészművészek vehetnek részt, akik 2020 után MSC/MA diplomát szereztek Magyarországon – vagy külföldi egyetemen végzett magyar állampolgárok (A tavalyi Hello Wood Diplomadíj OCTOGON-különdíjasával, Molnár-Sztana Boglárkával készült interjúnkat erre a linkre kattintva olvashatjátok).Értékelési szempontok

A benyújtott diplomamunkák értékelésének fő szempontjai a terv fenntarthatósági vonatkozásai, illetve a megfogalmazott társadalmi üzenet. Kizárólag Msc és MA szintű diplomamunkának készült építész tervek nyújthatók be a pályázatra prezentáció és/vagy tabló formájában.
 

Díjazás

A Hello Wood Diplomadíjat elnyerő pályázat pénzdíjazásban részesül.
 

Benyújtási határidő

A pályázat benyújtási határideje szeptember 30., szombat éjfél. A díjátadóval összekötött eredményhirdetésre a Hello Wood Gálán kerül sor, 2023. október 12-én a Budapest Design Week keretei között. 
 

Jelentkezés

A pályázati anyagok elektronikus úton nyújthatók be ezen linken az adatlap kitöltésével együtt – maximum 10 darab fájl, egyenként maximum 10 MB-os fájl tölthető fel.
 

Jelentkezés ITT
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a hellowood@hellowood.eu email címre küldhetik az érdeklődők.

 


Forrás: Hello Wood

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szeretlek, gyűlöllek, elhagylak, maradok | Fülszöveg by Hello Wood

Szeretlek, gyűlöllek, elhagylak, maradok | Fülszöveg by Hello Wood

Varga Anikó, a Hello Wood belsőépítész tervezőjének könyvajánlója

A lehetetlen és lehetséges határai | Fülszöveg by Hello Wood

A lehetetlen és lehetséges határai | Fülszöveg by Hello Wood

Bedrossian Ádám, építész könyvajánlója

Feléledt a kráter

Feléledt a kráter

Hello Wood Builder Summit TOP 3+1

Hirdetés