Hirdetés

Rendelj online saját célra vagy ajándékba!

Kérjük, válassz az alábbi opciók közül és figyelmesen töltsd ki az űrlapot.

Az üzenet sikeresen elküldted!
Hiba az adatok kitöltésekor!
5 970 Ft
5 215 Ft

20 000 Ft
17 000 Ft

25 970 Ft
22 205 Ft

Az előfizetés minden esetben a legújabb, még meg nem jelent lapszámmal indul.
  

Octogon Architecture & Design lapszám megrendelés esetén 1200 Ft, Octogon Deco lapszám megrendelés esetén 400 Ft csomagolási és posta költséget számítunk fel.
Több lapszám együttes rendelése esetén a kézbesítés egyedi díjszabás alapján történik.
Octogon Architecture & Design
2 500 Ft
Előfizetőknek: 1 460 Ft

Octogon Deco
995 Ft
(3 évnél régebbi lapszám
esetén 595 Ft)

Szállítási adatok

(Amennyiben ajándéknak szánja az előfizetést, úgy az ajándékozó e-mail címét adja meg. Megjegyzés rovatban pedig írja be, hogy ajándék előfizetés)

Számlázási adatok

Fizetési mód

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután elküldted nekünk megrendelésed, rendszerünk egy automatikus email üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott email címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (rendelés azonosító, számlaszámunk, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Kérjük, utaláskor a közlemény rovatba írd be a rendelés azonosítót, amely megegyezik a fizetési értesítő sorszámával. Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.
A csekkel történő fizetés előre történik. Miután elküldted nekünk megrendelésed, rendszerünk egy automatikus email üzenetet küld az általad a megrendelés során megadott email címre, amelyben az összes, a fizetéshez szükséges adat és információ (rendelés azonosító, számlaszámunk, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután befizetted az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Amennyiben a magazinnal vagy az előfizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk a megrendelem@octogon.hu címre!
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

179DECO
Hirdetés