Hazai Termék védjegyet kapott a Terrán

Több mint 100 éve készülnek Magyarországon, magyar alapanyagokból a tetőcserepek.

A Terrán Tetőcserép termékei magyar alapanyagokból, már több mint 100 éve készülnek Magyarországon, egy családi vállalkozás alapjain megerősödve és folyamatosan fejlődve. A márka 2021-től a Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét erősíti.

A Hazai Termék védjegyet abban az esetben kaphatja meg egy vállalkozás, amennyiben több mint ötven százalékban magyar alapanyagokat használ fel termékei előállításához, valamint a gyártáshoz szükséges minden folyamatot Magyarországon végez el. 

A védjegyes áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékhez juthatnak hozzá az emberek, hanem az ezeket előállító vállalkozások sikeres működését is segítik.

„A kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy tevékenységünkkel, értékesített termékportfóliónkkal a hazai gazdaságot erősítsük, és közvetve támogassuk a magyar vállalkozásokat, hogy egy olyan, gyökereire büszke, stabil és innovatív céggé nőjjük ki magunkat, amire mindig számíthat a piac, a vásárlók. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei évtől egy olyan licenszet használók köréhez tartozhatunk, mely a minőség védjegye” – mondja Gódi Attila ügyvezető igazgató.  

A védjegyes termékek hazai eredetét és megbízhatóságát független szervezet ellenőrzi, és igazolja az alapanyag megfelelő származását, ugyanakkor vizsgálják a jogszabályi előírások betartását is. Aki védjegyes árut vásárol, hozzájárul az ellátási láncban résztvevő vállalkozások fejlődéséhez, továbbá biztos lehet abban, hogy az adott termék megbízható, a gyártó nem téveszti meg a fogyasztókat, nem él jogosulatlan versenyelőnnyel, és megfelel a termékbiztonsági szempontoknak is.

Hazai Termék vásárlásával ezenkívül csökkenthető az ökológiai lábnyom, hiszen rövidebb úton és gyorsabban jut el az áru a fogyasztókhoz, valamint a szállításhoz kapcsolódó környezetszennyezés is kisebb. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Homokból beton | Terrán

Homokból beton | Terrán

Hogyan készülnek a Terrán cserepek? – 1.rész

Tűz és föld egyesülése

Tűz és föld egyesülése

Májusban az OCTOGON online témája a kerámia.

Beüzemelték a Terrán Generon napelemes tetőcserép gyárát

Beüzemelték a Terrán Generon napelemes tetőcserép gyárát

Innováció és fenntarthatóság egyaránt fontos az építőipari nagyvállalat pécsi gyáránál.

Hirdetés