Április 26-án kedden, 17:00 órakor a FUGÁ-ban.

Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ, 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.
Időpont: 2016. április 26. - 17:00, kedd

A szakmai díj senior kategóriájában a címért versengenek idén: Dobos Sára, a Gardenworks Stúdió (Kuhn András és Tarcsányi Judit), a Geum műterem (Csontos Csenge †, Gyüre Borbála, Lád Gergely), Szabadics Anita és Wallner Krisztina. A jelöltek nyilvános jelölési folyamat és előzsűrizés eredményeként egyénileg, vagy alkotópárosként, műhelyként versenyeznek előre benyújtott portfóliójukkal a fődíjért. A jelölteket idén is több kiváló médiaszemélyiség – Götz Eszter (szabadúszó újságíró), Pásztor Erika Katalina (az epiteszforum.hu főszerkesztője), Ránki Júlia (rádiós szerkesztő­ műsorvezető, Rádió Q), Szalai Anna (újságíró, Népszabadság), Zsuppán András (újságíró, Heti Válasz) laudálja majd. Fellép: Pákai Petra. A gálaműsor után állófogadás a FUGÁ-ban. Dress kód: smart casual.

Szakmai zsűrink külföldi tagja, Jandirk Hoekstra Hollandiából érkezik hozzánk az IFLA Europe delegáltjaként. A szakmai zsűri elnöke idén Nemes Zoltán (Ormos Imre­ emlékérmes tájépítész), magyar tagjai: Almási Balázs PhD DLA, Eplényi Anna PhD, Erő Zoltán, Krizsán András DLA, Schieder Zoltán, Szabó József és Turcsányi Miklós.

A gálaműsort az L teremben kiállítás­megnyitó előzi meg, ahol bemutatjuk a senior jelöltek portfólióját és a junior pályaműveket, amelyek idén a XIV. Kerület, Pillangó park rendezéséről szólnak. Bővebb információ a weboldalon és a díj facebook oldalán.

A TÁJÉPÍTÉSZET HÓNAPJA rendezvénysorozat keretében a gála napját megelőzően szakmai konferenciára és könyvbemutatóra kerül sor a FUGA-ban. A rendezvényekről itt tekinthető meg: ZOOM-IN konferencia és kiállításmegnyitó a visegrádi országok tájépítészetéről

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Nagy Bálint Rajkéknál

Nagy Bálint Rajkéknál

Rendhagyó emlékkiállítás az Art Department Galériában.

Zaha Hadid Koncepciók

Zaha Hadid Koncepciók

Kiállítás a FUGÁban.

Hirdetés