A Cabin Talks, azaz a Max City x Hello Wood podcast-sorozat újabb epizódja.

A Max City és a Hello Wood közös, ötrészes podcast-sorozatának következő – és egyben az általunk megosztott utolsó, befejező részében – Fekete Mátyás moderálásával Mike Friderika, WEB 2023 EKF programfejlesztésért felelős igazgatója és Ráday Dávid, Hello Wood társalapítója a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program térhasznú projektjeiről beszélgettek az Ökomenikus Segélyszervezet irodájának kertjében felállított Pebble podban!
 


Ebben a részben az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt kialakulásáról, jelentőségéről és részleteiről szóló témával kezdik a beszélgetést. Megosztanak több olyan háttérinformációt és tapasztalatot, amik a szervezés és részvétel kapcsán merültek fel. Konkrét példákat hoznak arra is, hogy hogyan jelenik meg a design a programokban. Érdekesség, hogy hogyan lehet a programokat úgy kialakítani, ami a Balaton-felvidéki helyiek és az ide látogatók számára is érdekesek.

De hol is van az ország valószínűleg egyetlen olvasókabinja? Milyen összefogás kellett ennek a létrejöttéhez? Milyen lehetőségeket rejt, és mit csinálhatunk még ott az olvasáson kívül?

Fontos kérdés általánosságban, hogyan lehet a kommunikációval felhívni a Balaton-felvidékre érkező vendégek, külföldiek figyelmét a régió különböző programjaira, látványosságaira, nevezetességeire, hogy mélyebben megismerhessék a környéket és kultúráját.

Szó volt még arról is, hogy a tájsebekkel – azaz tipikusan a bányákkal – mit lehet kezdeni, hogyan lehet ezeket a területeket hasznosítani, és milyen kihívásokkal szembesülünk a tervezés során. Végül pedig a következő Builder Summitról osztanak meg részleteket és háttér-információkat.


Hallgasd meg te is!
 

További részletekért látogassatok el a Veszprém-Balaton 2023 hivatalos weboldalára!


 

Hello Wood | Web | Facebook | Instagram
Max City | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Építkezés a Völgyben – Hello Wood Off-Mustra 2020

Építkezés a Völgyben – Hello Wood Off-Mustra 2020

Maradandó installációk, örök élmények az idei HelloWood Off-Mustrán.

Két magyar projekt is bekerült a Deezen Awards 2020 második fordulójába

Két magyar projekt is bekerült a Deezen Awards 2020 második fordulójába

A Gutowski Robert és a Hello Wood is ott van az esélyesek között. 

Hirdetés