Április 10-től az ArtHungry.com felületén bárki megnézheti a Budapest 2024 olimpiai pályázatra érkezett arculati anyagokat.

Év elején hirdette meg a Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál szakmai partnerségével a nyílt logó- és arculattervezési pályázatot, melyre bárki benyújthatta pályamunkáját. A pályázat lezárásakor az ArtHungry.com munkatársai felajánlották a szervezőknek, hogy felületet biztosítanak a beadott pályaművek bemutatására, és ezzel támogatják a közönségszavazás lebonyolítását. A hazai kreatív alkotónak teret adó ArtHungry.com alapítói szakmai szempontból nagyon fontosnak tartják, hogy egy arculattervet ne csak a logó alapján ítéljenek meg a szavazók. A branding egy sokkal komplexebb folyamat, ezért jó, ha egy ilyen jellegű döntést megelőz egy részletes prezentáció áttekintése az arculat rendszeréről, az arculati elemek különböző felhasználásának bemutatásáról.

Az ArtHungry felületén kialakított speciális aloldal ( palyazat.arthungry.com/olimpia2024 ) listázza a feltöltött pályázati anyagokat, a közönségnek lehetősége van átnézni a beadott munkák részleteit, a különböző arculati elemeket (attól függően, ahogy azt az alkotó feltöltötte-e), kedvelheti és hozzá is szólhat az egyes projektekhez. Az oldal alapvető funkciója, hogy emellett elérhető a pályázók biográfiája és portfóliója, így ezek is segíthetnek annak eldöntésében, hogy végül melyik pályamunkára adjuk le voksunkat.

A hivatalos szavazás a logopalyazat.budapest2024.org-on április 13., 12:00h-ig zajlik – ezután hirdetik ki a szervezők a közönségszavazás győztesét, aki 250.000 Ft-os pénzjutalomban részesül – de az ArtHungry.com oldalon a részletes pályamunkák ezután is bármikor megtekinthetőek lesznek.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elindult a STANC tervezőművészeti pályázat

Elindult a STANC tervezőművészeti pályázat

Az elmúlt két évtized legkreatívabb hazai élelmiszer- és italcsomagolásait keresik

F. Kovács Attila is a most induló 7. ArtHungry Díj zsűrijében

F. Kovács Attila is a most induló 7. ArtHungry Díj zsűrijében

Közel egymillió forint értékű összdíjazással várja november 15-ig hetedik díjára a nevezéseket az ArtHungry.com.

Asztalos Ádám betűtípusa lett a TypoHungry közönségdíjasa

Asztalos Ádám betűtípusa lett a TypoHungry közönségdíjasa

Megvannak a TypoHungry - Tipográfia Magyarországon a XXI. században című pályázat döntősei.

Hirdetés