A FIABCI Hungary szeptember 17-ig várja a jelentkezéseket

A FIABCI Hungary 2021-ben a huszonharmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.
A nívódíj pályázatra az adott ingatlan fejlesztésében, üzemeltetésében résztvevő szervezet, vagy személy nevezheti be az alkotást. 

A pályázatra a jelentkezési lapot legkésőbb 2021. szeptember  17.-én 16.oo - ig kell megküldeni. A pályaművek anyagait pedig kizárólag elektronikus formában legkésőbb 2021. szeptember 24.-én 16.oo.-ig kell eljuttatni a szervezőkhöz.

A pályázat eredményét a hagyományoknak megfelelően a kiíró az összes benevezett pályaművet bemutató kiadványban mutatja be, melyet a díjkiosztó ünnepség alkalmával jelentet meg. Amennyiben a vírushelyzet engedi, a tervezett novemberi időpontban ismét a hagyományoknak megfelelően gálavacsora keretében tartják meg a díjátadást.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat díjazottjai jogosultak részt venni a FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton.

Az elmúlt 24 évben a magyarországi ingatlanfejlesztők 28 első és 38 második díjat nyertek a FIABCI World Prix d’Excellence pályázatán a különböző kategóriákban, megelőzve az összes európai országot. Az előző évek sikersorozatát folytatták a magyarországi fejlesztők, akik négy első és három második díjat nyertek az idei pályázaton, melyen a 22. FIABCI Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat nyertesei mérkőztek a nemzetközi mezőnyben. Első díjasok lettek a Párisi Udvar Hotel Budapest két kategóriában, a Metrodom Panoráma Lakópark és a Himalájában, Zanglában található szolár iskola. Második helyezés ért el a városligeti Millennium Háza, a MOME Campus és a XIII. kerületi Klapka Központ.

A 23. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat pályaműveinek fogadása idén szeptemberben, bírálata   októberben és az eredményhirdetés novemberben  fog megtörténni.  A pályázatok fogadását a FIABCI Hungary, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi.  A bírálók első, második és harmadik díjat  fognak kiadni. Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét is díjazza. Emellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

A teljes kiírás ITT található!

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyar építészek nyerték az izlandi múzeum tervezésére kiírt nemzetközi pályázatot

Magyar építészek nyerték az izlandi múzeum tervezésére kiírt nemzetközi pályázatot

Az épület olyan, mintha a látogató nem egy múzeumba, hanem magába a tájba sétálna bele.

Ismét jelentkezhetsz a DECODE pályázatra

Ismét jelentkezhetsz a DECODE pályázatra

Egyedülálló pályázati és kiállítási lehetőség építészek, valamint vizuális és alkalmazott művészek számára.

Megvannak az idei Brick Award díj nyertesei

Megvannak az idei Brick Award díj nyertesei

A verseny fődíját a Sziléziai Egyetem Rádió- és Televíziós Karának épülete nyerte, amely olyan, mint a sziléziai szénbányászok egykori lakásai.

Hirdetés