Hirdetés

Újabb jelentős szakmai díjat nyert a WING

Idén ismét elhódította a Portfolio Property Awards elismerést. 

Újabb jelentős szakmai elismerésben részült a WING, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalkozása: az Év Külföldi Befektetési Tranzakciója díjat ítélték neki a lengyel Echo Investment többségi tulajdonának megvásárlásáért a Portfolio Property Awards online díjátadó gálán.

Az idén tizenhatodik alkalommal, rendhagyó keretek között megtartott konferencia és díjátadó után Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója online beszédében köszönte meg a díjat. 

Az Echo Investment az egyik legmeghatározóbb lengyel ingatlanfejlesztő cég, és az egyetlen, amely egyszerre van jelen a lakó-, a kiskereskedelmi, illetve az irodapiacon is, hasonlóan a WING portfóliójához. Felelős ingatlanfejlesztő vállalatként az Echo Investment kiemelt városrehabilitációs, több funkciót ötvöző, emberközpontú óriásprojektekben is érintett. A cég hét lengyel nagyvárosra összpontosítja fejlesztői tevékenységét: Varsó, Krakkó, Łódź, Wrocław, Katovice, Gdanszk, és Poznan. Az eddigi működése során mintegy 1,7 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett. Az Echo Investment részvényeit 1996 óta jegyzi a Varsói Értékpapír Tőzsde.

„Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalkozásaként a WING meghatározó szerepet tölt be az országban, és cégünk a hazai ingatlanpiacon elért sikereire alapozva, stratégiai célnak tűzte ki a nemzetközi terjeszkedést

– nyilatkozta Steinberg. – A regionális piacok, az ingatlanfejlesztési lehetőségek, valamint a befektetői piac jellemzőinek feltérképezése után a lengyel ingatlanpiac piacvezető vállalkozásának, az Echo Investment többségi tulajdonának megvásárlása mellett döntöttünk. Az Echo mindamellett, hogy a WING-hez nagyon hasonló értékekkel bír, olyan stratégiai befektetési lehetőséget jelent számunkra, amely a stabil és eredményes működés mellett hosszú távú növekedési potenciállal is bír.”
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

GOBUDA Mall néven újult meg az EuroCenter

GOBUDA Mall néven újult meg az EuroCenter

Március 24-től folyamatosan adják át a látogatók részére az újjászületett észak-budai plázát.

A Telekom székházban már folyamatos a levegő vírus- és kórokozó-mentesítése

A Telekom székházban már folyamatos a levegő vírus- és kórokozó-mentesítése

Miután a légtechnikai rendszerbe integrált UV-C fényes fertőtlenítőket építettek be.

Nemcsak innovatív, de inspiráló és emberközpontú is – átadták az evosoft székházát

Nemcsak innovatív, de inspiráló és emberközpontú is – átadták az evosoft székházát

Az Infoparkban, a Duna partján álló épületben 1500 szoftverfejlesztő mérnök dolgozhat.

Hirdetés