Megkezdődött a LIVING ernyőmárka második lakóprojektjének kivitelezése a XIII. kerületben. 

Játszóház, közösségi könyvtár, "nappali" és postaküldő szolgáltatás teszi egyedivé a Metropolitan Garden lakóberuházást, amely a XIII. kerület vonzó részén, a WING Zrt. lakóingatlanokra szakosodott LIVING ernyőmárkája alatt valósul meg. A Hevesi és Társa Építésziroda tervezte okosmegoldásokat kínáló fejlesztés keretében 105 lakás épül és várhatóan 2020-ra készül el. 

Az, hogy ma már minden projekt zöld- és okosmegoldásokkal operál, alapkövetelmény, de melyek azok a tulajdonságok, amik egyedivé teszik a Metropolitan Gardent? Az új lakóprojekt által kínált szolgáltatások közé tartozik közösségi könyvtár, a gyerekeknek játszószoba, a felnőtteknek pedig közös „nappali”, ahol találkozhatnak, dolgozhatnak, vagy pihenhetnek. Ezeken felül a Kassák Residence-hez hasonlóan, a Metropolitan Gardenben is kialakítanak közösségi „fészert”, ahol az otthoni barkácsmunkákhoz használható szerszámok állnak a lakók rendelkezésre. Előbbieken túl lesz postaszolgáltatás is, amelynek köszönhetően a lakók csomagot adhatnak fel, vagy vehetnek át az épület előterében, valamint takarító szolgáltatás is igénybe vehető. Az egyéni igényekre szabható csomagajánlatok része továbbá a klasszikus smart living funkció távoli fűtésvezérléssel és okosdugaljjal, mindez riasztóval, távoli klíma-, redőny- és világításvezérléssel is bővíthető.

„A LIVING márka soron következő lakóingatlan-beruházása, a Metropolitan Garden, amely a Kassák Residence-hez hasonlóan olyan egyedülálló, 21. századi megoldásokat kínál a lakók számára, ahol mindenki megtalálja a saját igényeire szabható szolgáltatásokat. A kimagasló érdeklődésre való tekintettel a lakások értékesítése már megkezdődött” - mondta Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.
 

Metropolitan Garden

A város frekventált részén épülő lakóingatlan csendes és kényelmes otthont biztosít a lakók számára. A rendkívül jó infrastruktúrával ellátott környék közvetlen közelében egyaránt megtalálhatóak bevásárlási lehetőségek, önkormányzati iroda, játszótér, éttermek, kávézók, óvoda, valamint a projektterülettől 100 méterre található egy igényesen kialakított park is, a Floridsdorf sétány. A Metropolitan Garden hatékony alaprajzú és magas műszaki színvonalú lakásainak alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli lakások közül lehet majd választani. Minden otthonhoz tartozik majd egy kellemes atmoszférájú erkély. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos Penthouse otthonokat alakítanak ki. 

Az Országbíró utcában található, egy ütemben épülő, összesen 105 lakást kínáló Metropolitan Garden környezetének legmagasabb színvonalú lakóingatlana lesz, amelynek várható átadása 2020 nyarán valósulhat meg. A lakópark igényes otthonokat kínál modern, zöld környezetben, a LIVING lakóingatlanmárka által meghonosított LIVING csomaggal, a piacon egyedülálló közösségi és smart megoldásokkal. A beruházás mögött a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztője a WING áll, melynek piacismerete és több évtizedes ingatlantapasztalata garanciát jelent a magas minőségre.

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kilőtt a budapesti új lakások ára

Kilőtt a budapesti új lakások ára

Tavaly az utolsó negyedévben 25 új projektet kezdtek el a befektetők.

Indul a fapermetezés Budapesten

Indul a fapermetezés Budapesten

A Főkert nagyszabású növényvédelmi munkálatba kezd.

Hirdetés