A megszokottnál is nagyobb árukészlettel várja vásárlóit karácsony előtt Budapest egyik legdizájnosabb papírboltja, a Fiók. 

A megszokottnál is nagyobb árukészlettel várja vásárlóit karácsony előtt Budapest egyik legdizájnosabb papírboltja, a Fiók. A két bel-budai üzletben és webshopban is elérhető újdonságok között sokféle stílusban találhatunk különlegességeket a Leuchtturm1917 és Nuuna noteszektől a lenyűgöző Faber Castell és Koh-i-Noor ceruzakészletekig, Parker tollakig, a magyar Malinovka és Dot for you füzetekig.

A számtalan toll, ceruza, író- és rajzolóeszköz mellett graffiti spray-k és kellékek, tündéri Midori irodai kiegészítők, elegáns Parker tollak, a Tatz Design ideiglenes tetoválásai és csodaszép, limitált kiadású füzetei, Loqi hátizsákok és bevásárlótáskák, valamint egyedi, csak a Fiókban kapható tolltartók, képeslapok és tote bag-ek is elérhetők. 

A Fiókba emellett akkor is érdemes ellátogatni, ha a megajándékozni kívánt barát vagy családtag építész vagy grafikus – számtalan speciális kellék, rajzeszköz, plakáttartó és más különlegesség kapható a boltban, a retró Rotring sablonoktól a komoly körzőkészletekig – vagy esetleg hobbifestő: gyönyörű akvarelltömbök, ceruza-, pasztell- és ecsetkészletek is fellelhetők itt, az egyszerűtől a luxuskategóriásig.

Érdemes körülnézni a webshopban vagy ellátogatni a Gellért tértől pár lépésre található, két üzlet valamelyikébe, esetleg Aranyvasárnapon a Wampra – számos újdonsággal várja vásárlóit a Fiók!

Fiók webshop, www.fiok.net
Fiók for Arts, 1111 Budapest, Csíky u. 1., tel.: 00 36 70 9849503, nyitva tartás: 07:30 – 18:00 óráig
Fiók for Graphics, 1111 Budapest, Budafoki út 5-7., tel.: 00 36 70 9386237, nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00 – 19:00, szombaton 10:00 – 15:00 óráig
Wamp, december 18., 10:00 – 18:00 óráig, Millenáris Park

forrás: sajtóközlemény

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ünnepi esték á la Octogon 

Ünnepi esték á la Octogon 

Építészet & chill 

A 100 éves Bauhaus előtt tiszteleg a Leuchtturm 

A 100 éves Bauhaus előtt tiszteleg a Leuchtturm 

„Minden egy pontból indul”

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Az új jegyzettömb és határidőnapló designjában a kör és az ezer színben játszó Hold jelenik meg.

Hirdetés