Megérkezett az A5 Bomo Memo kistestvére, az A8-as noteszcsomag.

„Planetárium” és „Állatok” designnal megérkezett az A5 Bomo Memo kistestvére, az A8-as noteszcsomag a Bomo Arttól.

„Ha nincsen esze, legyen notesze!” - tartja a mondás. És valóban, notesz nélkül ma nem ott tartana az emberiség, ahol tart. Belegondolni is félelmetes, hogy hány jó ötlet, találó verssor, névadás, matematikai képlet, találmány kötött volna ki a süllyesztőben, ha nincs kéznél egy notesz.

E kicsi, de annál fontosabb füzet előtt hajt fejet két legújabb, A8-as méretű Bomo Memo szettjével a Bomo Art. Az új csomagok egy sima, egy vonalas és egy kockás noteszt tartalmaznak, és ez az első eset a Bomo Art történetében, hogy kockás füzetet készített.

És milyen szépen sorakoznak fel a négyzetek a Munken Pure papir lapjain! Puha fedeles, könnyű, így mindig a farzsebedben vagy a táskádban lehet. Mert a notesz dolga, hogy mindig kéznél legyen, és ezt maximálisan figyelembe vették a tervezéskor.

Planetárium szett

Ennek a szettnek mindhárom darabján a Planetárium designunk egyik galaktikus részletét emelték ki, és helyezték fókuszba. Nagy odafigyeléssel készült a belső borító is, itt szintén megjelennek az űrrel kapcsolatos motívumok. Az előzék mindhárom noteszben más-más szinű: kék, piros és napsárga. 

Ezek a noteszek kifejezetten a nagy ötletek, világmegváltó gondolatok feljegyzéséhez adnak ihletet. Ha végül bevásárlólista köt ki rajtuk, az sem baj! Hiszen a noteszban pont az a jó, hogy bármit írhatunk bele, ömlesztve az ötleteket, feljegyzéseket, benyomásokat. 

Állati noteszek 

Ennek a szettnek mindhárom tagján egy-egy álomszép állatmotívum található a fedőlapon. Első darabján egy örök békét és állandóságot sugárzó elefánt lépeget, és válik egésszé a hátsó borítón, a következő egy tintahalat, kagylókat és csigákat ábrázoló, tenger mélyére repítő notesz, végül egy madaras kiadás, ahol a fedőlapon megjelenő csonttollú mögött egy kecses, nem evilági fehér gém nyújtja nyakát a hátsó borítón.

Az előzéken itt is három különböző szín jelenik meg, melyeket egy  újrahasznosított, megújuló energiával készült, különleges környezetbarát papír kollekcióból választottak (Crush Paper). A türkiz színű 25% újrahasznosított bőr rostot, a piros 15% cseresznye rostot, a lila pedig 15% levendula rostot tartalmaz. 

Ez a szett álmodozásra csábit, lágy gondolatok, dallamos mondatok, könnyed ötletek feljegyzésének a helye. Ha pedig végül a napi to-do-listedet írod bele, az sem baj. A notesz a legbefogadóbb füzet.

Nincs több elfelejtett ötlet, kósza gondolat!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Az új jegyzettömb és határidőnapló designjában a kör és az ezer színben játszó Hold jelenik meg.

Noteszcsomag Planetáriummal és állatos designnal

Noteszcsomag Planetáriummal és állatos designnal

Megérkezett az A5 Bomo Memo kistestvére, az A8-as noteszcsomag.

Háromnapos művészeti fesztivál 50 budapesti helyszínen

Háromnapos művészeti fesztivál 50 budapesti helyszínen

Itt az ötödik Műtárgyak Éjszakája.

Hirdetés