Hirdetés

A Rácz Anikó tervező által vezetett HANNABI designstúdió életében különösen fontos a fenntarthatóság, mindez az időtlen design mellett a helyi erőforrások felhasználásában, a kézi munka értékében és minőségében és ezáltal egy különösen hosszú termék-életciklusban valósul meg.

 

A HANNABI designstúdió 2010-ben alakult, műhelyükben személyre szabott, ergonomikus egyedi kanapék születnek, egy jól tervezhető a vásárlók számára is használható rendszerben. Minden kanapéjuk sorszámozott egyedi darab, amely centiméter pontosan, az ügyfelek igényeire készül, akik egy egyszerű program segítségével otthon is megtervezhetik a kanapéjukat. Bútoraik gondos kézi munkával készülnek, az elsőtől az utolsó fázisig, mint az a jól szabott öltöny, amitől sosem akarunk megválni.
 


A stúdiónál nagyon büszkék rá, hogy az elmúlt 13 évben még átkárpitozni sem kellett egyetlen bútorukat sem és az első felújítások esedékességét is 20 évre saccolják.

Kanapéik minősége egy életre szól, ami nemcsak befektetés, hanem tudatos döntés is egy élhetőbb, fenntarthatóbb világ mellett. Mert nincs minden szempontból környezetbarát termék, az a fenntartható, amit fenntartunk és nem kerül ki a környezetünkbe. Ha mégis meg kell válnod egy Hannabi kanapétól, a shopjuk second chance oldalán segítenek új tulajdonost találni a számára.Korábbi interjúnkat Rácz Anikóval, a Hannabi bútormanufaktúra alapítójával itt olvashatod.
 

Forrás: sajtóanyag
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hazai gyártású, puha gyapjúszőnyegek a Hannabitól

Hazai gyártású, puha gyapjúszőnyegek a Hannabitól

A személyre szabható kanapéiról ismert márka új kollekciójában is a természetes minimalizmus érvényesül.

Nemcsak megtervezheted, meg is nyerheted álmaid kanapéját

Nemcsak megtervezheted, meg is nyerheted álmaid kanapéját

Nyereményjátékkal állt elő a 10. születésnapját ünneplő Hannabi.

A Hannabi múzsája meghozta az igazi meglepetést

A Hannabi múzsája meghozta az igazi meglepetést

A tízéves brand most lehetővé tette a tökéletesen személyre szabott kanapék tervezését.

Hirdetés