Új korszakába ért a faldíszítés és a lakberendezés világa is az iparágban sorra megjelenő innovációknak köszönhetően. Ez a technológiai fejlődés teszi lehetővé, hogy a korábbinál egyedibb, költséghatékonyabb és környezetbarátabb megoldásokat lehessen létrehozni festékek segítségével.


A fal, mint külső és belső tereink ékköve
Az olasz festékipari innováció zászlóshajóiként a Casati Color a Casa Italia termékcsaláddal, valamint a Loggia a saját dekorvonalával több újdonsággal jelentkezett az elmúlt időszakban, amik új szintre emelték a festékek nyújtotta lehetőségeket. A dekorfestékek segítségével minden stílusirányzat elérhetővé válik, mint a klasszikusabb stílusú faerezet minta, travertin mészkő vagy márvány, de akár az indusztriális jellegű fém felület, természetes rozsdahatás, vagy nyers látszóbeton sőt akár extravagáns krokodilbőr felület is kialakítható. Nem csak a felületek sokszínűsége lenyűgöző a dekorfestékeknek, hiszen sok felülettípus alkalmas mind beltéri, illetve kültéri felhasználásra, valamint sok felület nem csak falakon, de járófelületeken, akár vizes helyiségekben is alkalmazható. Az így kapott felület rendkívül ellenálló, könnyen tisztítható és a javítása is egyszerű.


Rohanó világ, gyors és precíz megoldások
A kenhető burkolatoknak számos előnye van hagyományos megfelelőjükkel szemben. Nem csak költséghatékonyabb alternatívát jelentenek, de sokkal egyszerűbben ízlésünkre alakíthatók, valamint márvány felület esetében például fuga nélküli nagyméretű, összefüggő felület is kialakítható. További különleges lehetőség rejlik a bontás nélküli felújításban, akár egyszerű csempefesték használatával, vagy már meglévő felület dekorfestékkel történő újragondolásával, hiszen ezek az anyagok mind alkalmazhatóak meglévő felületeinken megspórolva ezzel a hagyományos felújítás törmelékét és költségét.


Környezet, amiben élünk
A mai világban egyre fontosabbá válik, hogy az ember hogyan és milyen környezetben tölti a mindennapjait. Fontos odafigyelni minden apró részletre, hogy az ember megtudja óvni az egészségét. Ebben nyújt segítséget a különleges Umana festék, ami abból az egyszerű gondolatból ered, hogy a levegő tisztításával próbáljuk javítani környezetünket és benne az életminőséget. Az Umana egy mosható beltéri falfesték amely laboratóriumi vizsgálatok alapján egyedülálló fotokatalizátoros folyamatának köszönhetően 48 órán belül megsemmisíti a levegőben lévő káros anyagok (vírus, allergén, baktérium) 98%-át. 

A színek és struktúrák végtelen palettájának szakértőjeként minden felmerülő kérdésben segít a Casati Color Hungary.
A www.casati.hu weboldalon lehetőség van virtuálisan bejárni a bemutatótermet, ami látogatható is egy előre egyeztetett alkalommal!

A céggel lehetőség van találkozni a 2024-es Construma kiállításon, ahol rengeteg interaktív bemutatóval fognak készülni. G pavilon 501 E standon lesznek megtalálhatóak. Ezen a linken díjmentes belépőért regisztrálhat a kiállítás szerdai, csütörtöki vagy pénteki napjára a Casati jóvoltából: ITT.

 

Casati  Web | Facebook | Instagram | Youtube | Tiktok


További képek a Galériában!
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Térügyek a virtuális térben

Térügyek a virtuális térben

A tér világlása a Ludwig Múzeum Térügyek című kiállításának online kiterjesztése

Ha a klíma változik, az emberi viselkedésnek is változnia kell

Ha a klíma változik, az emberi viselkedésnek is változnia kell

Környezetvédelmi szakpszichológus képzés indul az ELTE-n.

Hirdetés