Az autógyár Mlada Boleslav-i üzemének tárgyalójába is betört az innováció.

A kreativitás és az intuíció ötvözése a csúcstechnológiával az innovációs folyamatokat játékosabbá, ötletesebbé teheti, hozzájárulhat a hagyományos játékszabályok lazulásához nagyvállalati környezetben is. Ebből indult ki a ŠKODA legújabb tárgyalótereinek kialakításakor, amelynek során engedett a tradíciókból, hogy egy sokkal lazább környezetet hozzon létre. 

A ŠKODA Minőségirányítási Osztálya koordinálta az INNO-SPACE U20 projektet, amelyben két új munkaterületet alakítottak ki az autógyár Mlada Boleslav-i üzemében, egy 59 négyzetméteres kreatív zónát (CREATIVE-ZONE) és egy szintén 59 négyzetméteres innovatív teret (INNO-SPACE).

Fotók: BoysPlayNice

A tradicionális vállalati kultúra elemeit szem előtt tartva alkottak egy modern és laza munkaterületet,  és mindezt Roman Mogalle-Kiebler, technológiai igazgató vezényelte le, a belsőépítészeti terveket a Studio VONT készítette el. 

Az új tér vizuálisan nagyon elüt a gyár többi részétől, de ugyanez elmondható az alkalmazott kommunikációs megoldásaira is: audiovizuális rendszerrel és a legkorszerűbb műszaki infrastruktúrával van felszerelve. Az INNO-SPACE U20 a szokásos tárgyaló funkció mellett egyéb elemekkel is kiegészül, lehet itt is dolgozni, ha valakinek a saját irodája túl zajos, de ha valaki pedig relaxálni szeretne pár percet az ebéd után, arra is van itt lehetősége. 

A tervezők az INNO-SPACE U20 koncepciójának kialakításakor egyrészt a ŠKODA elektromos autójának fényszóróit vették alapul, a tárgyalók visszatükrözik a lámpák modern formáit. Másrészt napjaink autói ötvözik a csúcstechnológiát és az egyszerű kezelhetőséget, a gépjármű funkciót a kép és a hang is támogatja, ezzel pedig az érzékelés egy teljesen új dimenziót ér el. Ez az alapelv vezetett a terekben lévő audiovizuális technológiai kialakításához.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hotel a gyárban

Hotel a gyárban

Pécsi építészhallgatók is közreműködnek a Zsolnay-gyár újragondolásában

A végéhez közeledik az ország legnagyobb zöldmezős beruházása

A végéhez közeledik az ország legnagyobb zöldmezős beruházása

A Market Építő Zrt. palettáján több szempontból is különleges ez a projekt: a nem hétköznapi nagyság, a szűk határidő, a gyors iparágban működő megrendelő mind komoly kihívások elé állítják a kivitelezőket.

Hirdetés