Minőség, megbízhatóság és védelem 90-120 percig

Tíz éves jubileumát ünnepli a tűzgátló megoldások szakértője, a Coolfire.

A tíz éves jubileumát ünneplő Coolfire Kft. az elmúlt évek sikereinek, referenciáinak, illetve a partnereknek nyújtott minőségi szolgáltatásnak köszönhetően hosszú távú eredményes kapcsolatokat épített partnereivel, így nem véletlen, hogy egy ilyen kiemelt projekt megvalósításában, mint a Market Zrt. által kivitelezett Telekom-T-Systems Székház, is részt vettek. 

Termékeik rendszerint kiemelt megjelenésű központi terekben nyújtják az elvárásoknak megfelelő, esztétikus tűzgátló megoldást, a terek megvilágítását a cég eszméjének megfelelően, és az áttetsző tűzvédelmet. Az elmúlt tíz év fő irányvonala a változó piaci igények, megrendelői illetve tervezői elvárások szerinti termékek biztosítása, a jövőben is ennek megfelelően dolgoznak tovább.

A Coolfire Kft. a minőségi tűzgátló nyílászárók gyártásán, telepítésén és karbantartásán kívül nagy hangsúlyt fektet azok fejlesztésére, korszerűsítésére, szem előtt tartva az építészek igényeit, ötleteit, hozzáadva szakértésüket, kitartásukat. Ennek köszönhetően számos új és innovatív terméket sikerült kifejleszteniük. 

Sikeres fejlesztéseiknek köszönhetően alkalmazták a Telekom-T-Systems Székháznál a Coolfire SAPA 74 termékcsalád EI90-es üvegezett tűzgátló alumínium nyílászáróit az éttermi, illetve a lift lobby-, míg az EI120-as üvegezett elemeket az irodai terekben. Kiemelt, és a hazai piacon egyedülálló fejlesztés a fenti nyílászárók keret nélküli üveg oldalvilágítós kialakítása, mely sorolható, így rendkívül esztétikus, filigrán megjelenésű konstrukciót nyújt. 

A Coolfire Kft. által kínált és gyártott termékek a hazai és nemzetközi biztonsági szabályoknak megfelelőek, hosszú élettartamúak, gazdag méret- és formaválasztékúak, áruk kedvező, a hagyományos és kortárs építészeti igényeknek egyaránt megfelelnek. A cég évente több mint 10 laboratóriumi égetési vizsgálatot végez annak érdekében, hogy kínálatuk teljes legyen, minden magyarországi és európai szabálynak, szabványnak megfeleljen, valamint hogy egyedülálló megoldásokkal járuljanak hozzá az építőipar fejlődéséhez.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Minőség, innováció, technológia

Minőség, innováció, technológia

A Ventor Tűzvédelmi Kft. vezette be Magyarországon a vízködös oltástechnológiát.

Belépés a tűzgátló megoldások új világába

Belépés a tűzgátló megoldások új világába

Magyarországon egyedüliként a Coolfire kínál keret nélküli tűzgátló üvegezett szerkezetet.

Egyre népszerűbbek a tűz és füstgátló függönyök

Egyre népszerűbbek a tűz és füstgátló függönyök

Köszönhető mindez többek között az egyszerűségnek és a kis helyigénynek.

Hirdetés