Hirdetés

Körforgásosság az ingatlanszektorban

A Denkstatt csoport & DGE angol nyelvű webinárja 

Az ingatlanfejlesztők és a befektetők egyre gyakrabban teszik fel a kérdést, hogyan lehetne hosszú távú értéket teremteni fenntarthatóbb épületek és lakott területek kialakításával. Ehhez integráltan, mind átfogóan, mind a részletek szintjén foglalkozniuk kell a fenntarthatósággal a projektjeik során, hiszen a stratégiai fenntarthatósági célok kidolgozása, működtetése és kommunikálása elengedhetetlen a hosszú távú értékteremtéshez, továbbá a költségek csökkentéséhez és az életminőség javításához.


Ezen a webináron a Svédországban és Ausztriában szerzett tapasztalataikat osztják meg a szakértők a hallgatósággal a nemzetközi ingatlan üzletágra vonatkozóan. Ehhez kapcsolódóan számos példát hoznak a fenntartható ingatlanbefektetőkre vonatkozó kritériumoktól kezdve a technológiai megoldásokon át egészen az újrafelhasználási modellekig.


A DGE Group és a Denkstatt szakértői rávilágítanak azon szervezeti intézkedések fontosságára, melyek hozzájárulnak az ingatlanszektor fenntarthatósági teljesítményének növeléséhez. Szó lesz többek közt az ide vonatkozó tervezési, beszerzési és építési tevékenységekről, illetve egyéb, a fenntarthatóságot segítő elemekről, mint például az újrahasználattal foglalkozó szervezetekről, illetve a fenntarthatósághoz kapcsolódó címkékről. Ezek mellett egy esettanulmányt is hoznak azzal kapcsolatban, hogy az építőipari projektekhez kötődő beszerzések hogyan szolgálhatnak a körforgásos gazdaság eszközeként.

Regisztráljon díjmentesen! 

Az esemény online zajlik, november 25-én 15:00-16:00 óra között.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Klíma, Energia és Mobilitás pályázati lehetőségek

Klíma, Energia és Mobilitás pályázati lehetőségek

A Horizont Európa program keretében.

Akár mobilról is követheted az idei Budapest Design Weeket

Akár mobilról is követheted az idei Budapest Design Weeket

A design hét egyik fő platformja a megújult honlapja lesz, ahol mostantól folyamatosan frissülő tartalmak várnak. 

Mi az a homlokzatlízingelés, és mire jó a használt farmer az építészetben?

Mi az a homlokzatlízingelés, és mire jó a használt farmer az építészetben?

Többek közt erről beszélgetett Horváth Bálint, a Holland Királyság Nagykövetségének körforgásos gazdasági tanácsadója a B+H építészeivel.

Hirdetés