Hirdetés

Körforgásosság az ingatlanszektorban

A Denkstatt csoport & DGE angol nyelvű webinárja 

Az ingatlanfejlesztők és a befektetők egyre gyakrabban teszik fel a kérdést, hogyan lehetne hosszú távú értéket teremteni fenntarthatóbb épületek és lakott területek kialakításával. Ehhez integráltan, mind átfogóan, mind a részletek szintjén foglalkozniuk kell a fenntarthatósággal a projektjeik során, hiszen a stratégiai fenntarthatósági célok kidolgozása, működtetése és kommunikálása elengedhetetlen a hosszú távú értékteremtéshez, továbbá a költségek csökkentéséhez és az életminőség javításához.


Ezen a webináron a Svédországban és Ausztriában szerzett tapasztalataikat osztják meg a szakértők a hallgatósággal a nemzetközi ingatlan üzletágra vonatkozóan. Ehhez kapcsolódóan számos példát hoznak a fenntartható ingatlanbefektetőkre vonatkozó kritériumoktól kezdve a technológiai megoldásokon át egészen az újrafelhasználási modellekig.


A DGE Group és a Denkstatt szakértői rávilágítanak azon szervezeti intézkedések fontosságára, melyek hozzájárulnak az ingatlanszektor fenntarthatósági teljesítményének növeléséhez. Szó lesz többek közt az ide vonatkozó tervezési, beszerzési és építési tevékenységekről, illetve egyéb, a fenntarthatóságot segítő elemekről, mint például az újrahasználattal foglalkozó szervezetekről, illetve a fenntarthatósághoz kapcsolódó címkékről. Ezek mellett egy esettanulmányt is hoznak azzal kapcsolatban, hogy az építőipari projektekhez kötődő beszerzések hogyan szolgálhatnak a körforgásos gazdaság eszközeként.

Regisztráljon díjmentesen! 

Az esemény online zajlik, november 25-én 15:00-16:00 óra között.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Körforgásban

Körforgásban

Gizella Loft néven született újjá az egykori Telefongyár épülete.

Városi hulladékból épül Gent deisgnmúzeumának új szárnya

Városi hulladékból épül Gent deisgnmúzeumának új szárnya

A városlakók maguk is gyárthatnak burkolótéglát a projekthez.

Stratégiai partner lett a Holland Nagykövetség és a HuGBC

Stratégiai partner lett a Holland Nagykövetség és a HuGBC

A fő cél a tudásmegosztás a körforgásos gazdaságról.

Hirdetés