Hirdetés

A csütörtök esti gálán erős laudációt kapott a projekt.

„Megnyertük! Megnyertük! Köszönjük a rangos díjat és a bitang erős laudációt!” – írta a Market Építő Zrt. közösségi oldala, miután megnyerték Az Év Irodája 2020 Különdíját.

A kategória győztesének kihirdetésekor elhangzott, hogy az iroda már az előzsűrizés során felkeltette a bírálók kíváncsiságát, majd a bejárás során „megütötte mindenkinél a váú faktort”.

„Az iroda a szervezeti kultúrához, a szervezeti folyamatokhoz nagyon jól illeszkedik, a szervezeti sajátosságokat figyelembe veszi. A design nagyon magas fokon megjelenik az irodai térben, a különböző kommunikációs terekben, munkaterekben, és a designelemek akár a szervezeti működést, a szervezet hagyományát is képviselik.”

Kiemelték az is, hogy a Market felkarolja a magyar designereket, de helyt áll fenntarthatóság terén is, illetve Az Év Irodája szinte minden kategóriájában esélyes lenne díjat nyerni.

Hazánk meghatározó építőipari cége is erős összeállításban lépett színpadra: Scheer Sándor vezérigazgató, Báthory Balázs innovációs vezérigazgató-helyettes, Mikusi Róbert műszaki vezérigazgató-helyettes és Keszthelyi Kristóf tervezési főmérnök is megjelent.

A teljes gálát alább tudod megnézni, a vonatkozó rész 1:59:15-nél található. Az összes győztest itt találod. Minden győztesnek gratulálunk!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Építész x Formatervező x Tárgyalkotó… hát, több lett kilencnél!

Építész x Formatervező x Tárgyalkotó… hát, több lett kilencnél!

Lezárult a MOME és a Market közös kurzusának első szakasza.

Elindult a régészeti feltárás a Radetzky-laktanya területén

Elindult a régészeti feltárás a Radetzky-laktanya területén

Kulturális örökségünk védelme érdekében az ingatlanfejlesztő kiemelt figyelmet fordít a régészeti feltárásra.

„Bepillantást nyertünk egy piacképes termék előállításába”

„Bepillantást nyertünk egy piacképes termék előállításába”

Hallgatók mondták el a véleményüket a MOME-Market kurzushétről.

Hirdetés