Magas szintű képzés indul építészek, mérnökök és tervezők számára a faszerkezetek világáról.

Ha Ön mérnök vagy építész , aki a faszerkezetek tervezésében szeretne magas szintű készségeket szerezni, akkor a TEEW tanfolyam Önnek szól! 

A Rothoblaas által szervezett Timber Educational Engineering Weeks (TEEW) lehetőséget nyújt arra, hogy mindössze két hét alatt, egy nyári és egy téli időszakra osztva mélyreható ismereteket szerezzen a faszerkezetek számítási módszereiről és építéséről.

Miért érdemes részt venni?

Hogy egy lépéssel a többiek előtt járjon! A faépítészeti ágazat gyorsan bővül, de még mindig kevés képzett szakember dolgozik ezen a területen. Ha részt vesz ezen a tanfolyamon, lehetősége lesz arra, hogy kitűnjön egy növekvő piacon.

Hogy időt takarítson meg! A tanórákat olyan szakemberek számára terveztük, akik szeretnének betekintést nyerni a faépítészet világába anélkül, hogy túl sok időt töltenének távol a munkájuktól, valamint olyan diákok számára, akik karrierjüket ebben az ágazatban szeretnék elkezdeni.

Hogy a legjobbaktól tanulhasson! A tanórákat nemzetközileg elismert, az egyetemi oktatásban és a szerkezettervezésben nagy tapasztalattal rendelkező, tudásukat továbbadni kész szakemberek tartják, többek között:

  • Ghasan Doudak – Professor of structural engineering at the University of Ottawa
  • Daniele Casagrande – Researcher at the Institute of Bioeconomy
  • Andrea Frangi – Professor for Timber Structures at the Institute of Structural Engineering at ETH Zurich

A nemzetközi kapcsolatépítéshez. A tanfolyamra a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, előadók és szakértők. A tanfolyam a legfontosabb referenciaszabványok (Eurocode, NDS USA és NBC Canada) összehasonlítására is kitér.

A tanfolyam részletei

Az összesen 60 órás tanfolyamot a műszaki komplexitás szempontjából egybefüggő tanulási folyamatként terveztük, de lehetőség van arra is, hogy a két tanfolyami időszak közül csak az egyiken vegyen részt az érdeklődő. Mindkét tanfolyami időszak elméleti előadásokat, valamint gyakorlati feladatokat és laboratóriumi teszteket is tartalmaz a teljes és integrált tanulás érdekében.

A nyári kurzust 2024. július 22. és 26. között tartjuk, a jelentkezési határidő 2024. július 15. (early booking: június 24.).
A téli kurzust 2025. február 3. és 7. között tartjuk, a jelentkezési határidő január 27. (early booking: január 6.).

Mindkét időszakra 2024. július 15-ig kell jelentkezni (early booking: június 24.).

Az oktatás a Rothoblaas székhelyén, Dél-Tirol gyönyörű környezetében kerül megrendezésre. A tanfolyam ára tartalmazza a tanfolyamon való részvételt, a szállást, az ebédeket és három vacsorát, az utazást a szállodából a tanfolyam helyszínére és vissza, valamint a vacsorákra.
Kihagyhatatlan lehetőség

Kihagyhatatlan lehetőség!

A TEEW egyedülálló lehetőség arra, hogy új lendületet adjon az Ön szakmai karrierjének és megnyissa Ön előtt a faépítészet világának kapuit a magas szintű képzés és a szakemberek nemzetközi hálózata révén.

Tekintse meg a tanfolyamra vonatkozó részletes információkat és foglalja le a helyét most!

Forrás: Rothoblaas
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Miért emelkednek rakétaként a faanyag-árak, és hol a folyamat vége?

Miért emelkednek rakétaként a faanyag-árak, és hol a folyamat vége?

Amerika óriási étvágya, a pandémia és néhány állami intézkedés megtette a hatását, és egyelőre semmi nem utal trendfordulóra.

Ép testben épülő lélek

Ép testben épülő lélek

Jógapavilonok Morvaországban.

Debrecen a világ legjobb befektetési állomásai közt

Debrecen a világ legjobb befektetési állomásai közt

A hajdú-bihari megyeszékhelyet például New York, Greater Montreal, Berlin, Hong Kong előzi meg.

Hirdetés