Júliusban Zánkára költözik Budapest legnépszerűbb alkotói vására

Július 15-én a Kisbirtok Kultbázis látja vendégül a főváros kedvenc designvásárát, ahol minden hónapban a legtehetségesebb budapesti kézműves alkotókkal, designerekkel és művészekkel találkozhatnak az érdeklődők.


Egy nap erejéig igazi kincsesládává válik a Kisbirtok Kultbázis gyönyörű kertje és pajtaépülete: közel negyven fővárosi alkotó kézzel készült, egyedi tárgyai közül válogathatnak a Balatonon nyaralók:

lesznek csodálatos kerámiatárgyak, ékszerek, kis szériás ruhák és kiegészítők, fajátékok, printek és rengeteg különféle lakásdekorációs tárgy.

A vásár napjára kinyit a Kisbirtok izgalmas retro és vintage kistárgy gyűjteménye is, a Lombár, ahol különleges, balatoni témájú tárgyakat is találhatnak a látogatók!
 


A hangulatért a legendás lemezlovas, Cyborg Templar lesz a felelős, igazi lazítós nyári szettel készül megteremteni az ellenállhatatlan atmoszférát. A szép tárgyak mellett finom ételekre és italokra is számíthatnak a látogatók: a Horváth Borház Tagyonhegy autentikus balatoni borai, a Zánkai Gyógynövényvölgy vegyszermentes növényeiből készülő üdítők, Pippi Papa legendás lángosai, valamint a káptalantóti Kinga Kamrája Farm Shop Czinege Tamás aka Gastro-hack szakértő kezeivel kiegészülve kényezteti a vásározó publikum ízlelőbimbóit.

Így egy egész napos hatalmas buli keretében ünnepeljük együtt a kreativitást és a fergeteges balatoni nyarat a Káli-medence kapujában, Zánkán!
 

Makers Market Zánka
Időpont: 2023. július 15. szombat 10.00 - 17.00
Helyszín: Kisbortok Kultbázis (8251 Zánka, Rákóczi út 15.)


 

Makers Market | Facebook | Instagram 
 


Forrás: sajtóanyag

 

További képek a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Káli-medencétől Etiópiáig

A Káli-medencétől Etiópiáig

Baló Dániel, a Murum studio és a TIMBOO társalapítójának projektje a bambusz felhasználására.

Kisbirtok Kultbázis Zánkán

Kisbirtok Kultbázis Zánkán

Az új kulturális tér egy hajdani reklámszakember álmaként épült meg a Balaton-felvidéken.

Best of Octogon 2021 | Kovács Csaba

Best of Octogon 2021 | Kovács Csaba

Az év végéhez közeledve Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője kiemelt 10 meghatározó építészeti projektet a 2021-ben megjelent lapszámokból. Ezúttal íme a Kovács Csaba által tervezett zánkai üdülőház, amelyet korábbi cikkünk újraközlésével idézünk fel.

Hirdetés